Haktivisti skupine Anonymous sada žele otkriti "istinu" o NLO-ima

Poznata decentralizirana hakerska aktivistička skupina pokrenula je novi projekt, kojim želi potaknuti zviždače i svjedoke bilo kakvih izvanzemaljskih aktivnosti na Zemlji, da im pomognu otkriti istinu

Sandro Vrbanus nedjelja, 16. srpnja 2023. u 12:12

Pojave neidentificiranih letećih objekata sve su češće, priznaju to i američke vlasti, koje su formirale i posebne komisije za istraživanje tog fenomena. Budući da su spominjanja i opažanja NLO-a sve češća, a s vremena na vrijeme pojavljuju se manje ili više vjerodostojni zviždači, tema je zainteresirala i najpoznatiju hakersku aktivistički skupinu na svijetu, Anonymouse. "Više ne možemo ovaj ključni trenutak u povijesti promatrati iz daljine", poručili su u novoj video objavi, kojom je pokrenut njihov "Project Disclosure".

Jesmo li sami?

Dalje u svojem videu navode izjave pojedinih svjedoka, koji govore kako "definitivno nismo sami" na Zemlji, insinuirajući da vlada SAD-a zna za pojavu izvanzemaljske inteligencije. Iako, kažu, i u redovima Anonymousa postoji dobar dio skeptika po tom pitanju, čak i njima je jasno da vladajući konstantno pokušavaju zavarati svoje građane. I skeptici i oni koji smatraju da nešto "smrdi" u priči o NLO-ima imaju, kažu, isti cilj – otkriti istinu oko te pojave, bez obzira je li ona izvanzemaljska ili ne.

"Mi smo aktivisti i tražitelji istine, koji su se umorili od tajnovitosti koja koči napredak čovječanstva. Brojni zviždači javili su se i rasvijetlili tehnološka dostignuća zrakoplovnih kompanija uključenih u povjerljive državne 'crne' projekte. Muči nas nedostatak odgovornosti u državnom financiranju tih tajnih projekata i vjerujemo da je krajnje vrijeme da čovječanstvo sazna istinu o tome što se doista događa", nastavljaju haktivisti.

Činjenica da su ljudi možda zaista došli u kontakt s izvanzemaljskom inteligencijom možda je jedna od najvažnijih u povijesti, a moguće je da je zatajena javnosti. Stoga se ova skupina sada solidarizira s onima koji tragaju za istinom, sa zviždačima i svjedocima koji su već pokušali otkriti pojedine detalje, iako je tema i dalje svojevrsni tabu. "Zajedno možemo doći do istine", poručuju Anonymousi te najavljuju kako će pokrenuti stranicu za sigurnu dostavu podataka. Pozivaju sve koji imaju neke informacije o NLO-ima, izvanzemaljskoj inteligenciji i povezanim fenomenima da im se anonimno jave.