Veleučilište Baltazar Zaprešić - Studiranje informatike potpuno online

Veleučilište Baltazar Zaprešić posluje već više od 20 godina. Njihova posebnost leži u inovativnom pristupu, neprestanoj prilagodbi promjenama te fokusiranju na potrebe studenata. Kako bi osigurali relevantnost i konkurentnost studijskih programa, usko surađuju s poslodavcima i tržištem rada, uvijek prateći suvremene trendove

Bug.native utorak, 30. travnja 2024. u 06:00

Uz tradicionalne ekonomske studije, Baltazar je 2014. godine uveo prijediplomski stručni studij Informacijske tehnologije, kao odgovor na sve veću potražnju za stručnjacima iz tog područja. Ove godine planiraju pokrenuti i diplomski studij Primijenjene informacijske tehnologije, koji će biti prirodni nastavak prijediplomskog studija, oblikovan prema suvremenim potrebama. Program Veleučilišta Baltazar oblikovan je u suradnji s IT zajednicom, odražavajući stvarne potrebe tržišta i trenutačne trendove u industriji.

Posjetite službenu web stranicu Veleučilišta Baltazar

Fokusiraju se na pružanje praktičnog iskustva u raznim područjima, poput programiranja, baza podataka, mrežnih tehnologija, web-dizajna, sigurnosti, digitalnog marketinga i razvoja aplikacija. Kroz novi studij, student će proširiti svoje dosadašnje znanje dizajniranjem baza i banaka podataka, radom sa serverima, web-višeslojnim programiranjem, održivim razvojem u IT-ju, primjenom umjetne inteligencije i slično. Veleučilište neprekidno prati nove tehnologije i trendove te kontinuirano prilagođava studij, kako bi osiguralo relevantnost i konkurentnost svojih programa. Od prošle akademske godine, studij Baltazara izvodi se isključivo online, pružajući studentima veliku fleksibilnost, prilagodljivost, uz stalnu podršku nastavnika i tehničku podršku stručnih službi. Ova inicijativa omogućuje studentima da prate vlastiti ritam učenja i usklade svoje obrazovanje s drugim obvezama i profesionalnim aktivnostima.

Online studij Informacijske tehnologije

Uz interaktivne online platforme i suvremene tehnološke alate, studenti imaju priliku aktivno sudjelovati u nastavi, postavljati pitanja i razmjenjivati ideje s kolegama i nastavnicima. Nastavni kadar sastoji se od stručnjaka iz industrije i akademske zajednice, osiguravajući visoku razinu stručnosti i relevantnosti. Online studijem, studentima je omogućeno povezivanje s kolegama i stručnjacima diljem svijeta, potičući razmjenu ideja, suradnju i međusobno učenje. Ova globalna perspektiva omogućuje studentima da stvore vrijedne kontakte u industriji i razviju širok pogled na područje informacijskih tehnologija.

Akademske programe Baltazara nadopunjuje Karijerni centar Veleučilišta, uspostavljajući suradnju s brojnim tvrtkama i organizacijama u IT sektoru. Uz različite programe prakse, studenti stječu praktično iskustvo u stvarnom radnom okruženju, a mnogi od njih nalaze zaposlenje nakon završetka studija u tvrtkama s kojima su surađivali tijekom prakse.

Online studij Informacijske tehnologije na Veleučilištu Baltazar Zaprešić omogućuje studentima da razviju, ne samo digitalne vještine, već i ključne kompetencije, poput timskog rada, prezentacijskih vještina i upravljanja projektima. Uz praktične projekte i prakse, studenti stječu neprocjenjivo iskustvo i kontakte koji će im koristiti u budućoj karijeri.

U konačnici, online studij Informacijske tehnologije na Veleučilištu Baltazar Zaprešić pruža studentima izvanrednu priliku za stvaranje uspješne karijere u području informacijskih tehnologija, pružajući im fleksibilnost, kvalitetu i podršku potrebnu za postizanje njihovih profesionalnih ciljeva.

Bug 378 svibanj 2024.

Gdje studirati informatiku u Hrvatskoj?