Stippl - praktičan i lijepo napravljen putni pomoćnik koji pomaže planirati putovanja

Stippl je još jedan zgodno osmišljeni putni pomoćnik koji ne samo da će dobro doći onda kada se želi do detalja isplanirati putovanje, nego i jednom kada se konačno krene na put. Pritom je Stippl potpuno prilagođen kada se putuje u skupini nudeći neke specifične mogućnosti…

Matija Gračanin utorak, 5. prosinca 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Stippl 
Namjena Mobilni pomoćnik za planiranje putovanja
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Beplatan

Organiziranje putovanja itekako može biti stresno, no uz pomoć aplikacija koje se postavljaju kao pametni putni pomoćnici koji će dobro doći pri planiranju, a onda i tijekom samoga putovanja, sve može biti daleko bezbolnije. Stippl je upravo jedna takva aplikacija koja želi iskustvo putovanja učiniti što ugodnijim, kako za pojedince, tako za čitave obitelji i skupine prijatelja.

Naime, pomaže planirati savršeno putovanje pri čemu je sve jednostavno podesiti i koristiti; mogu se dodati razna odredišta, odrediti gdje će se noćiti (podržava poznate platforme kao što su Booking, Airbnb, Hostelworld), pronaći aktivnosti koje vrijedi raditi jednom kada se stigne na cilj svojega putovanja, a tu je i pomoć oko organizacije prijevoza.

Zgodno je i to što je pri planiranju moguće mjesta koja se želi posjetiti označiti na mapi koje se onda mogu podijeliti s prijateljima ili obitelji, a korisno što je moguće i relativno precizno odrediti budžet putovanja i tako na vrijeme planirati moguće troškove te ih tijekom putovanja podijeliti sa svojim suputnicima.

Stippl se može koristiti i za inspiraciju te pregledavati brojne svjetske destinacije, a onda se poslužiti dostupnim vodičima te brojnim drugim korisnim informacijama. Štoviše, svatko tko to želi može doprinijeti aplikaciji i drugima te postati putni vodič koji će svoj sadržaj i iskustvo putovanja promovirati kroz samu aplikaciju.

Drugim riječima, oni koji traže solidnu aplikaciju koja će pametni telefon pretvoriti u korisnog putnog pomoćnika, svakako bi trebali provjeriti što im Stippl može ponuditi. Da bi stvar bila još bolja, aplikacija je besplatna.