Lambus - praktičan planer putovanja koji će dobro doći prije i tijekom samog puta

Riječ je o još jednom mobilnom alatu za planiranje putovanja koja nudi sve što je potrebno za putovanje, od klasičnog planiranja individualnog i grupnog putovanja, preko upravljanja troškovima, putnim dokumentima i fotografijama pa sve do bilježenja podataka o letovima i smještaju…

Matija Gračanin utorak, 1. kolovoza 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Lambus 
Namjena Korisna aplilkacija za planiranje putovanja
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 25,88 eur godišnje ili 3,99 eur mj (Pro)

Lambus je doista zgodno osmišljen planer putovanja (i općeniti mobilni putni asistent) koji će podjednako dobro doći za individualna te posebice za grupna putovanja, a koji će se pokazati prilično korisnim i prije nego što se uopće krene na put, kao i tijekom samoga puta.

Doista je krcat mogućnostima i brojnim detaljima zbog kojih se doista nameće kao jedno od najboljih rješenja ovoga tipa (premda je izbor najbolje uvijek prilično individualan). Primjerice, omogućava vrlo lako dodavanje svih podataka o smještaju, prijevozu, a moguće je dodavati i bilješke, troškove, slike i drugo.

Osim toga, moguće je i dodavati atrakcije koje se namjerava posjetiti, restorane, kao i mjesta koja se želi posjetiti ili gdje se želi zaustaviti (sve će ujedno biti prikazano i na mapi) te još štošta drugo. Uz to što je riječ o raskošno opremljenoj aplikaciji, ono što Lambus čini ponešto drukčijim od drugih klasičnih planera putovanja, svakako je činjenica da briljira kod grupnih putovanja.

Samo treba napraviti vlastiti profil i pozvati prijatelje s kojima će se putovati te zajedno s njima dijeliti sve detalje puta. Osnovna inačica Lambusa se može koristiti besplatno, no zato je to izdanje i relativno ograničeno značajkama.

No, ako se želi uživati u svemu što ova aplikacija može ponuditi povrh onoga što je dostupno u besplatnom izdanju (prošireno planiranje ruta, pretraživanje uz Google Maps, izvanmrežni rad, ChatGPT putni chatbot, izvoz plana puta u PDF i štošta drugo), potrebno je za izdanje Pro plaćati godišnju pretplatu koja stoji 25,88 eura ili mjesečnu koja stoji 3,99 eura.