Packr - sve što je potrebno kada se treba pakirati za odlazak na putovanje

Odlazak na putovanje neminovno znači i pakiranje svih potrebnih stvari, a upravo je to nešto što mnogima uzrokuje stres. Ovo je aplikacija koja se nameće kao odličan pomoćnik za jednostavno stvaranje popisa za pakiranje kako se ne bi ništa zaboravilo (ili ponijelo previše stvari)…

Matija Gračanin ponedjeljak, 7. kolovoza 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Packr 
Namjena Aplikacija koja pomaže pri pakiranju
Android Nema
iOS App Store
Cijena Besplatan / 3 USD mjesečno

Mnogi se muče s pitanjem što bi sve trebali ponijeti na putovanje, a nerijetko to završi tako da se na put jednostavno ponese previše stvari; ono što je dosita potrebno, ali i mnogo toga nepotrebnog. Svi koji se prepoznaju u potonjem, svakako bi trebali provjeriti što im može ponuditi Packr.

Riječ je o aplikaciji koja se specijalizira za stvaranje popisa za pakiranje i time omogućava da se pravodobno planirat što će se sve ponijeti i što je potrebno ponijeti ovisno o destinaciji na koju će se putovati. Štoviše, što će ga se više koristiti (i češće putovati), to će Packr biti bolji u tome da predloži što vrijedi (ili što se mora) ponijeti, a što ne.

Osim toga, Packr može u obzir uzeti destinaciju na koju se putuje, koliko će se dugo tamo boraviti te planirane aktivnosti pazeći pritom i na vremensku prognozu, a onda sugerirati što bi svakako trebalo ponijet na put i tako osigurati da se nešto ne zaboravi.

Osnovna inačica Packra je besplatna, ali je zato ograničena mogućnostima (pohvalno je što nema oglasa). No, za sve dostupne značajke, potrebno je plaćati pretplatu za izdanje Premium koje stoji oko tri dolara mjesečno.