ReciMe - kulinarska društvena platforma za otkrivanje i dijeljenje recepata

Oni koji još uvijek u prilično izdašnoj ponudi uspjeli pronaći digitalnu kuharicu ili već neku sličnu aplikaciju koja omogućava pronalazak recepata za razna vrsta jela, svoju sreću mogu okušati s ovom aplikacijom koja se postavljao kao svojevrsna kulinarska društvena platforma…

Matija Gračanin ponedjeljak, 4. prosinca 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv ReciMe
Namjena Kulinarska društvena mreža
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Beplatan

ReciMe je društvena platforma namijenjena ljubiteljima kuhanja i kulinarstva, a putem koje mogu slobodno s drugima podijeliti recepte i tako pomoći svima onima koji nemaju inspiraciju kakvo bi si jelo mogli danas pripremiti za ručak, ali jednako tako otkriti i sasvim nove recepte i zanimljiva jela.

Sve počinje otvaranjem korisničkog računa, a jednom kada je to napravljeno, pokazat će se kratki uvodi u tek osnovne mogućnosti aplikacije. Nakon toga, odmah je moguće pretraživati dostupan katalog objavljenih recepata pri čemu je moguće pretragu temeljiti prema određenim sastojcima i namirnicama, ili samo ključnim riječima.

Tu je i pregled najviše ocijenjenih recepata, dok su recepti razvrstani i prema tipovima jela pa je tako vrlo lako moguće pronaći recepte za večeru, deserte, za jela za koje je potrebno manje od pola sata za pripremu, božićna jela i štošta drugo.

Svi su recepti popraćeni fotografijama, popisom potrebnim namirnicama s količinama kao i kratkim uputama kako samo jelo pripremiti. Naravno, svaki je recept moguće ocjenjivati i komentirati, a tu su i brojne druge stvarčice. Ukratko, ReciMe je još jedna do aplikacija koja će dobro poslužiti da se iskušavaju nova jela, ali i da se svoje vlastite recepte podijeli s drugima.