Vegan Bowls - mobilna kuharica s više od stotinjak veganskih recepata

Većina digitalnih i mobilnih kuharica nastoji ponuditi što je veći mogući broj recepata za najraznovrsnija jela. Vegan Bowls se, s druge strane, usredotočuje samo na veganska jela, pa će biti zanimljiva upravo onima koji preferiraju takvu vrstu prehrane…

Matija Gračanin ponedjeljak, 22. siječnja 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Vegan Bowls 
Namjena Digitalna kuharica s receptima za veganska jela
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / od 9,99 eur godišnje (Premium)

Vegan Bowls je relativno popularna aplikacija koja nudi nešto više od stotinjak raznovrsnih recepata za spravljanje jela baziranih na biljkama, a koja je nastala kao posljedica velikog uspjeha stranice na Instagramu namijenjena upravo takvoj vrste prehrane.

Ova aplikacija zapravo ni po čemu ne zaostaje za drugim sličnim mobilnim kuharicama; uz ponudu veganskih recepata, tu je mogućnost stvaranja popisa za kupovinu, kao i zgodno osmišljeni tutorijali koji će pomoći i totalnim početnicima da počnu spravljati neka vrlo zanimljiva jela.

Štoviše, tutorijali su dostupni u obliku vođenih videozapisa, što je svakako pohvalno. Recepte je vrlo jednostavno pronalaziti i pregledavati (tu su i praktični filtri kojima je lakše sortirati dostupne recepte), a sve je popraćeno i slikama kao i uputama koje do ukusno pripremljenog jela vode korak po korak.

Recepte je moguće označiti kako favorite, a svakako je zgodno i to što se kuharica svakodnevno obogaćuje novim receptom. Osnovno izdanje je besplatno no ograničeno, pa ako se želi na raspolaganju imati sve mogućnosti (i recepti), onda je potrebno plaćati pretplatu za izdanje Premium koje stoji 9,99 eura (uz sedmodnevnu probu).