Pošaljite nam svoje božićno drvce - kreirano uz pomoć nekog od AI alata

Ovu godinu obilježila je umjetna inteligencija, kao najznačajniji tehnološki trend, pa zašto je ne bismo tako i završiti - uz korištenja AI-a?

Bug.hr nedjelja, 24. prosinca 2023. u 22:13
U prompt smo napisali (ne baš maštovito)
U prompt smo napisali (ne baš maštovito) "božićno drvce sastavljeno od komponenti osobnog računala, pokriveno s malo snijega", ovo je rezultat DALL-E 3

Možda ste već sami proteklih dana kreirali prigodnu čestitku, za prijatelje, obitelj ili poslovne partnere i ukrasili je nekom ilustracijom koja je nastala uz pomoć AI alata. A ako i niste, učinite to sada!

Zadajte nekom od AI ilustratora da stvori božićno drvce prema vašim uputama - nakon toga pošaljite nam tijekom iduća dva dana najuspješnije rezultate na mail pisma@bug.hr.

Mi ćemo vaše radove objaviti u utorak (26.12.) na večer, a vi sami odlučite kako da ih potpišemo, ako uopće hoćete da budu potpisani (vašim nickom s foruma, vašim imenom ili imenom i prezimenom, navedite i mjesto iz kojeg ste - ako to želite, ne bi bilo loše navesti i koji ste AI alat koristili).

Na slanje "vaše" ilustracije možete gledati i kao na slanje čestitke svim ostalima čitateljima s koijma dijelite slične interese.

Dajte mašti na volju, za ilustraciju kako i apsurdne kombinacije mogu dobro funkcionirati, prilažemo primjer iz jedne razmjene slika ovog tipa na Thredasima u kojoj je sudjelovao i naš kolumnist Ivan Podnar - iskoristio je kao motiv električnu gitaru, njemu najdraži glazbeni instrument, i uz pomoć AI-a dobio efektnu ilustraciju.