Philips 42PFL4007

poruka: 4
|
čitano: 1.413
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
offline
Philips 42PFL4007 nece da se upali posle reseta!

Pozdrav svima! Kupio sam juce gore navedeni tv,sto se tice kanala sve je bilo ok.medjutim,prilikom koriscenja net-a,vecina aplikacija je funkcionisala,ali youtube nikako! Kada bih izasao preko pretrazivaca,otvori ga,ali jako sporo,a kada mu se zada nesto,nece da otvori. Nakon svog tog nerviranja,podesavanja itd.odlucim da ga vratim na fabricko podesavanje i sada jednostavno nece da se upali... Krene da se pali,napise Philips i u pozadini samo tinja svetlo. Posto nemam nekog iskustva sa led - smart televizorima,molio bih nekoga ako zna o cemu se radi da mi pomogne. U napred zahvaljujem!!!

 
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
offline
Philips 42PFL4007

Imao sličan problem sa Youtube aplikacijim na Samsung pametnom TVu. Ažuriranje softwarea je riješilo problem.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
offline
Re: Philips 42PFL4007

Ovo sto nije hteo da se upali,sredio sam,iskljucio sve iz njega,jutros ga upalio i radi :) E sada,neke apikacije koje nisu htele da rade,sada rade,ali youtube i dalje ne! Kada sam ga uzeo,a sam mu azurirao softver,ali i dalje youtube nece da radi,udjem u aplikaciju i ona tako stoji. A kada idem preko pretrazivaca,on jedva udje,ali nece nista da otvori...

14 godina
offline
Re: Philips 42PFL4007
Pošto si ga jučer tek kupija ja bi ga na tvom mistu vratija i tražija drugi, po mogućnosti ne philips. I skuplji i bolji modeli philipsa imaju problema sa fluidnošću i brzinom softvera a kamoli ti jeftiniji, govorim iz iskustva. Uzmi neki samsung, lg ili sony i nećeš faliti..
Zadar živi vječno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice