Asus ROG Ally - Komp(a) za posvuda

poruka: 5
|
čitano: 7.065
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus ROG Ally - Komp(a) za posvuda".
6 godina
offline
Asus ROG Ally - Komp(a) za posvuda

To je za hardcore master race...koja i u poljskom WC-u mora biti master race...za te novce S23 ultra i igraš Android igre...kad dođeš kući... Samsung Dex i igraš na velikom ekranu...bežični gamepad

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 3 hvala 0
10 godina
suspendiran
offline
Asus ROG Ally - Komp(a) za posvuda

Šta je ovo, dođe skoro kao 2 PS5 digital edition, a igraš u low detaljima na 720p ili 1080p 30hz... ili onak, casual puzzle platformere, igre stare 10 i više godina, isl.

 

Best buy!

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
offline
Asus ROG Ally - Komp(a) za posvuda

Jebiga, mobile gaming industrija je velika kao svi podžanrovi, ako se mogu tako izraziti, te iste gaming industije zajedno (konzole, PC). Sigurno će naći svoje kupce.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
offline
Asus ROG Ally - Komp(a) za posvuda

Neki usporedjuju neusporedivo. S Ally mozes igrati vecinu igara sa Steam, dok preko mobitela koji god da bio ne mozes. Usporedjivati s PS5 isto nema smisla jer su dimenzije vrlo razlicite, kruske i jabuke.

 
4 0 hvala 2
16 godina
offline
Asus ROG Ally - Komp(a) za posvuda

Steam deck ima ogroman adut, Steam OS... Mislim da ga to solidno izvuče. Kada to proradi i na Ally-u to će im biti solidan boost performansi. Ali i dalje ostaje razlika u cijeni koja je upitno opravdana.

Imam Steam Deck, samo sam mu upgrade-ao SSD sa 512GB na 1TB, koliko se igram na njemu OK mi je. On mi je za indie i manje igre, ono za što mi je gamepad OK. Za "ozbiljne" stvari imam kantu...

Da, bilo bi lijepo da ima bolje performanse, ali onda cijena ne bi koštao koliko košta. Imam mali USB-C dock/port replikator, ima na sebi 2 USB-a, pass through za PD napajanje, LAN i HDMI konektore (15ak dolara na Aliexpressu) pa ga mogu spojiti na monitor ako zatreba, ali osim da isprobam da stvarno radi nisam imao potrebe... 
Čak sam spojio i USB SSD (SATA m.2 u eksternom kućištu) sa Windows To Go instalacijom Win11, instalirao Steam i Destiny 2 (jer ne radi pod Steam OS-om, cheat protection nije kompatibilan) i igra je isto radila OK. Tako da performanse zapravo i nisu tako loše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice