Jump!n - domaća platforma koja spaja pružatelje usluga s onima koji ih trebaju

Riječ je o domaćoj platformi putem koje svi zainteresirani mogu ponuditi različite usluge, a oni koji ih trebaju ih mogu vrlo jednostavno naručiti. Zasada ponuđača nema mnogo, no mogu se naručiti različite vrste usluge poput osobne njege, brige o kućanstvu, majstore i slično…

Matija Gračanin ponedjeljak, 16. listopada 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Jump!n
Namjena Domaća platforma za pronalazak raznih usluga
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Jump!n je domaće rješenje koje se želi postaviti kao primarna digitalna platforma koja spaja one koji traže različite usluge, bilo da je riječ o uslugama osobne njege, preko brige o kućanstvu i vozilima pa sve do prijevoza i dostave paketa, s onima koji te usluge mogu ponuditi.

Dakako, za uspjeh ovakve digitalne platforme ključni su korisnici i ponuđači usluga, a premda ih za sada nema mnogo, to ne znači da aplikacija nije korisna. Osim toga, na umu valja imati da su usluge dostupne na području Grada Zagreba, no kako osnivači ove platforme užurbano rade na stvaranju živahne zajednice, u budućnosti će usluge biti dostupne i drugdje.

Čitavu je stvar prilično jednostavno koristiti, a nakon registracije u aplikaciji (postoji i aplikacija koja je specifično namijenjena partnerima, odnosno, ponuđačima usluga) samo treba izabrati jednu od kategorija usluga, zatim potkategoriju te specificirati dodatne potrebne detalje ovisno u usluzi koja se traži.

Ostaje još definirati hoće li se usluga izvršiti na adresi naručitelja ili davatelja usluge, datum i vrijeme kada se želi dobiti uslugu, eventualno ostaviti napomenu i odrediti hoće li se plaćati karticom ili gotovinom. Nakon toga će biti ponuđeni mogući davatelji usluga (dostupne ponude) zajedno s cijenom te ostaje samo još pričekati da se narudžba u konačnici realizira. Sve u svemu, Jump!n je zgodno osmišljen i ima potencijala postati vrlo korisnom aplikacijom, ali samo pod uvjetom šire prihvaćenosti.