Weblica 2024: Ponovni susret IT entuzijasta u Čakovcu

Weblica, konferencija posvećena web tehnologijama, okuplja stručnjake i entuzijaste u Čakovcu, 10. svibnja 2024. Posjetitelje očekuje bogat program predavanja s fokusom na dijeljenje praktičnih rješenja, uvida iz prakse i tehnoloških inovacija.

Bug.hr ponedjeljak, 15. travnja 2024. u 18:26

Okupivši dosad preko 750 posjetitelja i 70 predavača, Weblica je prilika za rast, kolaboraciju i stjecanje znanja direktno od vodećih stručnjaka u branši. Misija je jasna: povezati, educirati, inspirirati.

Praktični uvidi od čak 19 predavača

Ove godine, Weblica će ugostiti 19 predavača, uključujući dva keynote govornika; Franka Blaua, Principal Data Architecta iz tvrtke Ebcont koji će otvoriti konferenciju, i dr.med. Igora Bereckog - Doc, dobro poznatog Bug-ovoj publici, koji će svojim predavanjem zaokružiti službeni dio konferencije.

Ovogodišnja predavanja održavat će se paralaleno u dva tracka, omogućavajući sudionicima da prilagode iskustvo i izaberu sadržaje koji najviše odgovaraju njihovim interesima.

Posjetitelje očekuje bogat program koji obuhvaća najnovije trendove i tehnologije u web razvoju: primjenu velikih jezičnih modela, inovativne pristupe u arhitekturi podataka, razvoj web i cloud-native aplikacija, kao i zanimljive uvide u generativni AI, Elixir, .NET, Symfony i mnogo više.

Detaljan raspored možete pronaći ovdje.

Druženje koje spaja

Osim edukativnog dijela, konferencija je poznata po svojoj opuštenoj atmosferi i networkingu, čime se stvaraju nove profesionalne veze u neformalnom okruženju. Tijekom cijelog dana, chef Marko Palfi sa svojim timom osigurava finu klopu, a službeni dio konferencije završava druženjem na lokaciji uz točenu pivu i glazbu DJ-a.

Ulaznice za konferenciju Weblica 2024 dostupne su po cijeni od 50 € u sustavu Entrio.

Da je Weblica jedinstven događaj koji se ne propušta smatra i Marko Šarić, Lead Software Engineer i dugogodišnji predavač na Weblici:

“Weblica je sinonim za vrhunske predavače, najnovije trendove u IT-u, pregršt zabave i druženje s kolegama. Zato obavezno stavite Weblicu u vaš kalendar i vidimo se u svibnju u Čakovcu.”

Više informacija možete saznati na službenoj stranici Weblice.