Idea Knockout 2023: Healeex - Oblikovanje budućnosti osobne brige o zdravlju

Inovacija, predanost i vizija zdravijeg svijeta – priča o Synergotronu i projektu Healeex

Promo subota, 30. rujna 2023. u 06:00

Zdravstveni sektor u Hrvatskoj i širom svijeta suočava se s brojnim izazovima, uključujući stariju populaciju, krizu opioida, rezistenciju bakterija na antibiotike, nedostatak medicinskih stručnjaka i rastuće troškove zdravstva. Upravo u tom kontekstu dolazi Healeex, revolucionarni projekt tvrtke Synergotron, dizajniran da transformira naš pristup zdravlju i općoj dobrobiti.

Što je Healeex?

Healeex, trenutačno razvijen kao uređaj za dobrobit i samostalnu njegu tijela, ima jasnu viziju kako postati medicinskim uređajem nove generacije. Osmišljen na temelju 18 godina istraživanja, taj uređaj uskoro će redefinirati način kako razmišljamo o zdravstvu, kombinirajući hibridnu plazma tehnologiju s četiri druge fizičke stimulacije za obuhvatnu terapeutsku primjenu u tri ključna medicinska područja – redukcija boli, regeneracija i cijeljenje tkiva te redukcija patogena.

Hladna plazma, integrirana s elektromagnetskim poljima, zvučnim valovima, mikrostrujama i terapijom svjetlom, predstavlja srž Synergotronove inovacije. Kombinacija tih elemenata stvara sinergijski učinak koji otvara vrata potencijalno revolucionarnim terapijskim primjenama u medicini. Ta multimodalna terapija ima potencijal za značajno poboljšanje regeneracije stanica, smanjenje boli, jačanje imunološkog sustava te modulaciju upalnih procesa. Integracijom različitih oblika fizičke stimulacije, ta tehnologija omogućuje prilagodbu terapija za različite zdravstvene potrebe, otvarajući novo poglavlje u pristupu medicinskoj skrbi.

Zašto Healeex? Healeex je dizajniran da popuni nekoliko praznina u našem trenutačnom zdravstvenom sustavu. Djelovat će kao uređaj za zdravstvenu skrb u domu, potencijalno štedeći milijarde u javnom zdravstvu i zdravstvenom osiguranju. Nudeći učinkovite tretmane koji će se moći samostalno primijeniti, Healeex će smanjiti opterećenje zdravstvenih stručnjaka i tradicionalne medicinske infrastrukture. Tim Synergotrona kontinuirano traži mogućnosti za istraživanje, strateška partnerstva i investitore, kako bi transformirao tehnologiju u sektor medicinske skrbi koju pacijenti mogu primijeniti kod kuće.

Validacija na tržištu

Prije svog velikog lansiranja Healeex Wellness uređaja, Synergotron je u Hrvatskoj s uspjehom proveo ispitivanje tržišta s prototipnim uređajima. Tijekom protekle dvije godine, prototipni uređaj nije samo dobio pozitivne povratne informacije od individualnih korisnika, već je zaslužio i odobrenje i podršku klinika i fizioterapeuta. Ti rani uspjesi ne ukazuju samo na učinkovitost, već i na snažnu potražnju koja već postoji na tržištu.

Investicija i budući ciljevi

Synergotron je otvoren za investicije kako bi Healeex prešao na sljedeću razinu. Tvrtka planira povećati proizvodnju i proširiti svoj doseg. Njihov ambiciozan cilj? Prodati 100.000 uređaja u Europi, a milijun uređaja u cijelome svijetu do kraja 2030. godine.

Budućnost izgleda obećavajuće za tvrtku Synergotron i projekt Healeex. Tim je predan daljnjem razvoju te revolucionarne tehnologije, kako bi Healeex postao certificirani medicinski uređaj. Ta tranzicija otvorit će vrata za stvaranje inovativnih medicinskih primjena, koje mogu koristiti nebrojeni pojedinci koji traže pristupačna i učinkovita rješenja za zdravstvene potrebe. U svijetu gdje zdravlje i dobrobit dominiraju, tvrtka Synergotron i projekt Healeex ističu se kao središta inovacije, pružajući nadu za zdraviju i ispunjeniju budućnost.

Synergotron Healeex
Broj članova tima 4
Grad i zemlja Zagreb, Hrvatska
Otkad postoji 2017.
Komercijalizacija projekta Lansiranje Healeex Wellness u rujnu 2023. godine
Ciljana tržišta EU, SAD, MENA
Tvrtke uzori Medtronic, Boston Scientific, Apple, Rimac
Proizvodi uzori Bioptron, iPhone, Nevera
Crowdfunding kampanja Ne
Opis projekta Healeex je revolucionarni wellness uređaj koji mijenja pristup njezi tijela, a koji se proaktivno razvija prema statusu medicinskog uređaja, kako bi zadovoljio stroge kliničke standarde i imao šire primjene u zdravstvu.
Email kontakt za investitore invest@synergotron.com
URL synergotron.com/healeex

 

Bug 371 listopad 2023.

Idea Knockout 2023