Halo Infinite na Steamu igra sve manje igrača, nit

poruka: 3
|
čitano: 4.169
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Halo Infinite na Steamu igra sve manje igrača, nit".
8 godina
offline
Halo Infinite na Steamu igra sve manje igrača, nit

343 jednostavno nema pojma kako napraviti dobru Halo igru. Dani slave Halo-a su završili čim je Bungie otišao. A tu je kriv puno i Microsoft koji troši lovu uokolo a ne želi imati stalne developere u 343i. Večina su contractori koji po Američkom zakonu smiju tako raditi max godinu i pol. Ond ih Microsoft otpusti i moraju zaposliti nove. Još gore je to što su koristili svoj engine na kojem se ti novi ljudi nisu nigdje mogli prije izvježbati pa su morali učiti. Za sljedeči Halo nisu ništa promjenili što se tiče zapošljavanja, ali barem su dovoljno pametni da se prebace na Unreal 5. Pa im neće biti teško nači developere koji su več dobro upoznati sa razvojom u ovom engineu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Halo Infinite na Steamu igra sve manje igrača,
DuxCro kaže...

343 jednostavno nema pojma kako napraviti dobru Halo igru. Dani slave Halo-a su završili čim je Bungie otišao. 

 apsoštrumfno točno. sve čega se žmukljošuft dočepa, ode u mp3. no kriv je i bungie jer su im prodali halo. ukratko: jebeš korisnike, bitna je lova. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
16 godina
offline
Re: Halo Infinite na Steamu igra sve manje igrača,

Duh!

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice