Typing Hero - dodatak za Android telefone koji može znatno ubrzati tipkanje

Typing Hero ili Text Expander je praktična aplikacija koja omogućava da se definiraju proizvoljni tekstualni prečaci koji će biti zamijenjeni duljim komadićima teksta i, zapravo, na taj način omogućiti da se pri svakodnevnom tipkanju na pametnom telefonu jednostavno bude brži…

Matija Gračanin utorak, 10. listopada 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Typing Hero 
Namjena Omogućuje brže tipkanje na Android telefonima
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan / 57 eur jednokratno, 19 eur godišnje ili 1,90 eur mj (Premium)

Alati kao što je Typing Hero već su odavna dostupni na stolnim i prijenosnim računalima, a to uopće ne treba čuditi. Naime, doista ubrzavaju redovito pisanje kroz mogućnost definiranja tekstualnih prečaca koji će biti zamijenjenim jednako tako definiranim duljim komadićima teksta (predlošcima).

Drugim riječima, aplikacija poput ove se nameće kao idealno rješenje za maksimalno reduciranje repetitivnog tipkanja; sve ono što se svakodnevno mora iznova tipkati, najbolje je zamijeniti predloškom koji će onda biti primijenjen u različitim aplikacijama kad se detektira definirani prečac.

Typing Hero nudi i posebnu podršku za popularne chat aplikacije i to WhatsApp, WhatsApp Business, Telegram, Nekogram, Google Messages i Discord pa samim time nudi i neke specifične mogućnosti, a tu su neke druge proširene značajke.

Na primjer, mogu se definirati prečaci kako bi se izvodile i druge radnje na pametnom telefonu; označiti tekst, raditi s međuspremnikom (clipboardom), pomicati kursor i drugo. Osnovna inačica aplikacije je besplatno, ali zato i ograničena mogućnostima, dok je za sve značajke potrebno kupiti izdanje Premium koje stoji jednokratno 57 eura, a tu su i pretplatni modeli (godišnji koji stoji 19 eura ili mjesečni koji stoji 1,90 eura).