Twos - mobilni organizator koji olakšava bilježenje i organiziranje raznih informacija

Premda će se Twos na prvi pogled učiniti kao tek još jedna aplikacija koja omogućava jednostavno unošenje zadataka koje treba obaviti, zapravo je riječ o zanimljivo napravljenom mobilnom organizatoru za pohranu raznovrsnih informacija…

Matija Gračanin utorak, 30. siječnja 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Twos 
Namjena Olakšava bilježenje i organiziranje informacija
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 2 USD

Uz sve veći broj dnevnih zadataka, ideja, informacija koje vrijedi zabilježiti kako bi ih se koristilo kasnije, običnih bilježaka, podsjetnika, nadolazećih događaja i koječega drugoga, Twos se nameće kao potencijalno spasonosno mobilno rješenje koje će pomoći sve to jednostavno zabilježiti, a onda se u svemu tome kasnije i snaći.

Naime, Twos je univerzalni mobilni organizator koji omogućava da se na jednostavan način unose različite informacije, gotovo kao da ih se zapisuje i svojevrsnu digitalnu bilježnicu, a onda nudi i dodatne mogućnosti kao što je povezivanje sa kalendarom ili podršku za kolaboraciju ili dijeljenje informacija.

Naravno, uz neke specifičnosti, tu su i mogućnosti tipične za mobilne organizatore pa je vrlo lako dodavati podsjetnike ili formirati jednostavno popise dnevnih zadataka. Štoviše, stvaranje raznovrsnih popisa informacija integralan je dio Twosa i nešto na što se zapravo vrlo brzo navikne.

Twos se može koristiti sasvim besplatno, a kako je riječ o višeplatformskom rješenju, solidno je zastupljen i lako se prebacivati između mobilnih telefona i računala (postoji čak i proširenje za Chrome). Dakako,  bez obzira na to što je riječ o rješenju koje se može rabiti bez plaćanja, ako se žele dobivati nadogradnje, onda je najbolje jednokratno platiti dva dolara.