White Shark Tessen izdržljiva je mehanička tipkovnica za sve vrste igrača

White Shark Tessen mehanička je tipkovnica koja će zadovoljiti amaterske i profesionalne igrače. Dolazi s crvenim linearnim prekidačima i RGB osvjetljenjem, a može se kupiti samo u Linksu po cijeni od 39,99 eura

Bug.hr subota, 11. studenog 2023. u 13:19
White Shark Tessen 📷 Foto: White Shark
White Shark Tessen Foto: White Shark

Hrvatski gamerski brend, White Shark, u svojoj ponudi ima niz proizvoda koji su namijenjeni igračima svih uzrasta, neovisno o tome pokušavaju li ući u vode e-sporta ili im je igranje videoigara oblik opuštanja. Zbog velikog izbora, ali i pristupačne cijene, White Sharkovi proizvodi čest su izbor kod domaćih kupaca, a zanimljivo je i da se jedna njihova tipkovnica može kupiti samo u Linksu.

Riječ je, naime, o modelu White Shark Tessen, mehaničkoj tipkovnici koja ima linearne crvene prekidače te tenkeyless dizajn bez numpada s takozvanim „puding“ tipkama.

Tipkovnica vizualno odgovara svakom modernom prostoru za gaming. Ima RGB osvjetljenje koje se može prilagoditi po želji igrača te teži 650 grama. Napravljena je od čvrste ABS plastike, deklarirani životni vijek tipki je preko 20 milijuna pritisaka, a na računalo se spaja pomoću USB-a što znači da nema brige oko gubitka konekcije ili punjenja baterije.

Za domaće igrače važno je napomenuti da tipkovnica dolazi s hrvatskim layoutom, a svakako treba istaknuti i 24 mjeseca jamstva kojeg White Shark nudi kupcima.

SPECIFIKACIJE - White Shark Tessen
Tip Mehanička (crveni prekidači)
Pozadinsko osvjetljenje RGB
Dimenzije 355 mm × 125 mm × 40 mm
Vrsta priključka USB
Materijal ABS plastika
Jamstvo 2 godine