Skullcandy Slyr Pro imaju otkačeni dizajn i dobre performanse za gamere

Iz Linksove ponude izdvojili smo slušalice Skullcandy SLYR Pro koje dolaze s otkačenim dizajnom te naprednim komunikacijskim značajkama

Bug.hr utorak, 28. studenog 2023. u 08:20
Skullcandy Sylr Pro.
Skullcandy Sylr Pro.

Skullcandy američki je proizvođač koji se specijalizirao za audio proizvode poput slušalica, zvučnika i srodnih dodataka. Poznat po svom živopisnom dizajnu i inovativnom pristupu audio tehnologiji, Skullcandy je stekao popularnost, posebno među mlađom populacijom, a njihovi se proizvodi sada mogu kupiti i u Linksu.

Iz Linksove smo ponude stoga izdvojili Slyr Pro, žične slušalice namijenjene gamerima koje kombiniraju visoku kvalitetu zvuka s naprednim komunikacijskim značajkama, a pritom su kompatibilne i s raznim platformama, uključujući Xbox, PlayStation i PC.

Jedna od ključnih stavki ovih  slušalica svakako je tehnologija Skullcandy Supreme Sound koja osigurava bogat i pun zvuk, osobito u igrama gdje je pozicioniranje važno. Osim toga, slušalice koriste napredni Clear Voice Smart mikrofon, koji zahvaljujući AI tehnologiji izolira glas korisnika, pružajući jasnu komunikaciju tijekom igre.

Za dodatnu prilagodbu zvuka, slušalice SLYR Pro koriste aplikaciju Skull-HQ te imaju mogućnost prilagođavanja EQ postavki. U aplikaciji je, inače, moguće obaviti testiranje sluha kako bi se zvuk optimizirao prema individualnim potrebama korisnika, a sve zahvaljujući značajki Enhanced Sound Perception.

Skullcandy Slyr Pro trenutno se mogu kupiti po akcijskoj cijeni od 89,99 eura u Linksu.

SPECIFIKACIJE
Izvedba Zatvoreni, over-ear
Driveri 50 mm, 32 Ω
Povezivanje 3,5mm, USB-C to USB-A
Masa 276 g
Jamstvo 2 godine