Pametni sat FutureGo Mix2 ima bateriju koja traje i do 12 dana

Pametni sat HiFuturea, FutureGo Mix2, može se pohvaliti baterijom koja može izdržati i do 12 dana korištenja. Uz to, dolazi i u robusnom kućištu koje će izdržati sve vremenske neprilike

Bug.hr četvrtak, 23. studenog 2023. u 06:00
FutureGo Mix2
FutureGo Mix2

U svijetu potrošačke elektronike, HiFuture je poznat po proizvodnji bežičnih slušalica i drugih audio proizvoda. No, kako bi proširili svoj portfelj proizvoda, odlučili su ukoračiti i u svijet pametnih satova i prstena koji se ekskluzivno mogu kupiti u Linksu. Modela ima nekoliko, kako za muška, tako i za ženska zapešća, a nama je za oko posebno zapeo pametni sat FutureGo Mix2.

Riječ je, prije svega, o sportskom pametnom satu koji ima 1,43-inčni AMOLED zaslon na dodir rezolucije 466 x 466. Zaslon se „utopio“ u atraktivno i robusno kućište s metalik finišem, na čijem se boku nalaze dva gumba za upravljanje satom – jedan za uključivanje i isključivanje te jedan s komandom za nazad.

Zahvaljujući pojedinim dizajnerskim elementima, ovaj je sat poprilično i funkcionalan te izdržljiv. Može se pohvaliti IP68 certifikatom otpornosti na vodu i prašinu, a može pratiti i raznorazne sportove poput trčanja, bicikliranja, nogometa, boksa, tenisa i slično. Da bi pružio što relevantnije informacije, FutureGo Mix2 prati otkucaje srca, korake, prijeđenu udaljenost, kalorije i san.

Osim toga, FutureGo Mix2 ima mogućnost obavljanja bežičnih poziva kada je uparen s pametnim telefonom. Uparivanje je, inače, moguće preko Bluetootha 5.3. Tu je i baterija od 400 mAh koja, prema tvrdnjama proizvođača, pruža do 12 dana autonomije, što je pri samom vrhu ovog ranga pametnih satova.

FutureGo Mix2 može se odabrati u crnoj, sivoj i narančastoj boji po cijeni od 99 eura.

Ekran 1,43” AMOLED touchscreen (466 x 466)
Senzori Brojač otkucaja srca, barometar, gravitacijski senzor
Povezivost Bluetooth 5.3, NFC
Dodaci NFC, zvučnik, mikrofon
Softver HarmonyOS 4.0
Dimenzije i masa 46 x 46 x 12mm, 50 g (bez remena)
Jamstvo 2 godine