Pogodnosti za čitatelje - Slavimo 30. rođendan i častimo brojnim pogodnostima

Datum 1. prosinca 1992. godine ostao je zapisan u povijesti kao datum izlaska prvog izdanja časopisa Bug. Izuzetno smo ponosni na to što u ruci držite jubilarno izdanje kojim slavimo naš 30. rođendan.

Vinko Krištić srijeda, 30. studenog 2022. u 06:00
U nagradnoj igri možete osvojiti pametni sat Garmin Epix 2
U nagradnoj igri možete osvojiti pametni sat Garmin Epix 2

Kako bismo naš 30. rođendan učinili posebnim i za vas, naše drage čitatelje, koji ste nam uvijek na prvom mjestu, odlučili smo prirediti brojne pogodnosti za vlasnike izdanja koje upravo držite u rukama.

Nagradna igra

U suradnji s našim partnerom tvrtkom Garmin organizirali smo nagradnu igru u kojoj imate priliku osvojiti pametni sat Garmin Epix (Gen 2) Gray Titanium, koji spada u sam vrh ponude pametnih satova. Potražite u časopisu oglas za nagradnu igru i slijedite upute, kako biste ušli u završni bubanj za izvlačenje te izuzetno vrijedne i atraktivne nagrade. No, kako ne bi sve ostalo samo na jednoj nagradi, ovu priču oko 30. rođendana odlučili smo zaokružiti s 30 BUG majica, koje su svojevrsna utješna nagrada onima koji nisu dobitnici Garminova sata.

Kuponi za članove

Naša želja je da postanete dio naše stalne zajednice. Osim čitanja naših tiskanih izdanja, potičemo vas da nas pratite i online. Bug.hr najveći je tehnološki portal u Hrvatskoj na kojem ćete, osim vijesti iz ICT svijeta, pronaći i drugi zanimljiv i vrijedan sadržaj – recenzije tehnoloških uređaja, tekstove iz znanosti, astronomije, automobilske industrije i transporta, energetike, medicine, avijacije te mnoštva drugih područja. Potičemo vas da se besplatno registrirate na Bug.hr portalu. Već samom registracijom dobit ćete pogodnosti, kao što su mogućnost komentiranja tekstova, sudjelovanja u nagradnim igrama i anketama te mogućnost primanja dodatnih informacija o područjima koja vas zanimaju.

Nakon što se registrirate, ako ste Bug kupili na kiosku u slobodnoj prodaji, potražite unutar njega promo kôd (da pomognemo, nalazi se na oglasu za nagradnu igru), koji će vam tijekom 12. mjeseca otključati kompletan premium sadržaj na Bug.hr portalu, uključujući i digitalnu arhivu tiskanih izdanja. Ako ste pretplatnik na tiskano izdanje, tu premium pogodnost već imate, i ništa ne trebate dodatno otključavati, već samo realizirati mogućnost koju imate (za više informacija kontaktirajte pretplata@bug.hr).

Na Bug.hr-u potražite pregršt ekskluzivnih kupona s popustima
Na Bug.hr-u potražite pregršt ekskluzivnih kupona s popustima

Za sve premium članove (u koje spadaju i čitatelji ovog izdanja) priredili smo mnoštvo korisnih i privlačnih popusta u domaćim IT web-trgovinama (Links.hr, Ronis.hr, Garmin.com, Sonusart.hr, ADM.hr, Racunala.hr, Mobis.hr, Sigma-audiokoncept.hr, itd.). Popusti su namijenjeni ekskluzivno članovima Bugove zajednice, a možete ih realizirati do kraja 2022. godine. Kupone za članove potražite unutar vašeg Bug.hr korisničkog profila (ako ste pretplatnik, ili nakon što ste aktivirali premium pristup) ili izravno, na lokaciji www.bug.hr/membership/coupons.

Ulaznica za Bug Future Show

Osim što slavimo 30 godina postojanja, uskoro organiziramo i jubilarni, 10. po redu, Bug Future Show – cjelodnevno događanje, koje se sastoji od programa s keynote predavanjima, panel-raspravama, videoreprodukcijama i interaktivnim točkama, a na koji se tradicionalno može upasti samo s našom pozivnicom. E pa, pogodili ste! Ove godine i vi, kao čitatelj ovog izdanja, dobivate našu pozivnicu na BFS 2023. Uz Bug, pronašli ste dodatak na kojem se nalazi kartica s jedinstvenim kôdom za prijavu, tj. preuzimanje besplatne ulaznice za Bug Future Show preko platforme Entrio. Planirate li doći na BFS, ovaj kôd svakako iskoristite do 31. prosinca 2022., jer nakon tog datuma neće više vrijediti.

Uz Bug će vas dočekati i V.I.P. ulaznica za Bug Future Show
Uz Bug će vas dočekati i V.I.P. ulaznica za Bug Future Show

Ali to nije sve! Nakon što se prijavite na BFS, nemojte baciti karticu koju ste pronašli uz Bug. Donesite je na Bug Future Show i zamijenite je za ekskluzivni goodie bag. Taj goodie bag neće dobiti oni s "običnim" pozivnicama, već samo vi, koji ste vlasnik te dragocjene kartice.

Bug 361 prosinac 2022.