Pylon želi olakšati upravljanje B2B razgovorima u Slacku, Microsoft Teamsu, Discordu,...

Pylon je startup koji ima za cilj pomoći tvrtkama upravljati, odrediti prioritete i usmjeriti poruke s raznih kanala za razmjenu poruka

Tomislav Stanković srijeda, 12. srpnja 2023. u 06:00

Uz sve više poruka koje stižu u svako doba dana i noći postaje sve teže pratiti i sortirati što i gdje treba ići. Bilo da se radi o zahtjevima za korisničkom podrškom, zahtjevima za novim značajkama, poslovnim upitima ili bilo čemu drugome važno je na pravilan način to preusmjeriti prema odjelu tj. osobi koja je za to zadužena.

Iz Pylona tvrde kako poslovni korisnici sve više napuštaju e-mail kao sredstvo poslovne komunikacije te se prebacuju na brže kanale kao što su Slack, Microsoft Teams, Discord i drugi. Isto su primijetili i osnivači Marty Kausas, Robert Eng i Advith Chelikani gdje su iz prve ruke imali priliku vidjeti kako se njihove tvrtke bore s upravljanjem tim razgovorima.

Upravo taj problem Pylon želi riješiti. Novim načinom interakcije žele skalirati B2B komunikaciju koristeći postojeća softverska rješenja koja tvrtke već koriste. Kako i sami navode u objavi na blogu "Upravljajte i odredite prioritete razgovora s klijentima, pretvorite poruke u zahtjeve za podršku i s lakoćom šaljite ažuriranja proizvoda. Pomozite svojim klijentima da brže dobiju dodanu vrijednost, a sve bez utapanja u moru poruka."

U tome bi im trebala pomoći seed investicija od 3,2 milijuna dolara koju vodi General Catalyst uz sudjelovanje Y Combinatora, HorizonVC-a, Comma Capitala i drugih poslovnih anđela.