Unlock Rab – Rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Organizatori konferencije pozivaju sve zainteresirane da na vrijeme osiguraju ulaznicu za IT konferenciju, koja iz godine u godinu bilježi rast po kvaliteti predavača kao i broju polaznika

Bug.hr srijeda, 3. travnja 2024. u 06:00

Konferencija Unlock Rab je specifična po kombinaciji edukativno zabavnog formata koji se bazira na vrhunskim predavačima i kvalitetnom zabavnom programu. Podijeljena je na dva smjera u jutarnjim satima (development i digitalni marketing) dok su popodnevni sati rezervirani za panele, intervjue i keynote općenitih tema.

Predavači jutarnjeg dijela programa dolaze iz tvrtki Wire, Maidea, UpHeave, Serengeti, Google, Ekobit, SPAN, Kompare, CREW, Escape, Pro Media Group i Hero factory. U popodnevnom dijelu možete čuti predavanja, intervjue i panele osoba iz samog vrha IT industrije u Hrvatskoj poput Hrvoja Ćosića (CEO Aircash), Ivana Bešlića (CEO Sofascore) i Nikole Kapraljevića (CEO Infinum).

Tu su i dekani Ekonomskog fakulteta u Rijeci – Saša Drezgić, dekanica veleučilišta PAR iz Rijeke – Gordana Nikolić, dekanica FOI-a Nina Begičević Ređep i dekan ZŠEM-a Mato Njavro, koji će razgovarati o tome može li obrazovni sektor preživjeti nalet umjetne inteligencije.

Na Rab dolazi i ekipa iz najpoznatijeg podcasta na Balkanu – Podcast inkubator. Rale i Simke će uz moderatora Petra Štefanića ispričati kako su postali najpoznatiji i najposjećeniji podcast na ovim prostorima.

Predavači iz Rimca pričat će o tome koliko su autonomna vozila sigurna od cyber napada, Stan Schroeder ispričat će svoju više nego relevantnu priču o Mashableu pošto je bio njihov prvi zaposlenik i svakako je zanimljivo za čuti zbog čega je Pornhub br.1 porno stranica na svijetu!

Otvorenje konferencije predviđeno je za 27.5. u 21:00 sati u dvorištu zvonika sv. Ivan. Na rasporedu je stand up nastup poznatog stand up komičara Aleksa Curaća Šarića nakon čega slijedi zabava uz DJ-a Mitzzy. Za dobru atmosferu na closing partyju zadužen je DJ Vedran Car, voditelj Otvorenog radija i dobitnik Večernjakove ruže za radijsku osobu godine.

Kompletni plan i program konferencije pogledajte na službenoj web stranici.