Sharkoon SKILLER SGS40 - prostran i udoban stolac za gamere

Sharkoon nastavlja dodavati nove proizvode u svoju ponudu. Ovoga je puta riječ o prostranom i udobnom stolcu za gamere – Skiller SGS40

Stjepan Bilić ponedjeljak, 16. studenog 2020. u 13:12

Sharkoon nastavlja s dodavanjem novih proizvoda u svoju ponudu. Nedugo nakon headseta za gamere (RUSH ER30) stigao je i gamerski stolac Skiller SGS40. Proizvođač posebno naglašava njegovu udobnost, mogućnosti podešavanja i izdržljivost.

Skiller SGS40 ima veliku bazu sjedala, dimenzija 59,5 x 53 centimetara, a blago nagnuti lumbalni dio naslona pruža dovoljno prostora zbog kojeg će i višesatno sjedenje biti udobno. Radi što veće udobnosti Sharkoon je vodo računa o mogućnostima podešavanja prema visini i nagibu. Tako je primjerice moguće podešavati kut gornjeg dijela između 90 i 160 stupnjeva, a nagib sjedećeg dijela između 0 i 14 stupnjeva.

Gornji dio dugačak je 86 centimetara i bez problema bi trebao odgovarati korisnicima visine do 2 metra. Radi što veće udobnosti moguće je podešavati i visinu prostranog naslona za ruke, dimenzija 27 x 10 centimetara. Najmanja visina naslona je 30,5 centimetara, a najviša 37,5 centimetara. Za udobnost sjedenja zadužena je spužva gustoće 60-70 kg/m3.

Stolac je presvučen sintetičkom kožom, namijenjen je korisnicima do visine 2 metra i težine do 150 kilograma. Radi lakšeg pomicanja Sharkoon je ugradio i 75-milimetarske kotačiće koji imaju i mogućnost zaključavanja kako bi prema potrebi stolac mogao stajati mirno na mjestu.

Stolac Skiller SGS40 dostupna je u dvije boje – crnoj i sivoj. Detaljne specifikacije dostupne su na stranicama proizvođača. Preporučena maloprodajna cijena je 299 eura.