Sharkoon Skiller SGH10 - snažan zvuk i jasna komunikacija

Sharkoonove nove gaming slušalice – SGH10 dolaze kao zamjena za model SGH1 te kao takve osim tehničkih poboljšanja donose i moderniji dizajn

Stjepan Bilić petak, 26. travnja 2024. u 15:28
Sharkoon 📷 Skiller SGH10
Sharkoon Skiller SGH10

Sharkoon Skiller SGH10 nove su slušalice za gaming koje se osim visokom kvalitetom odlikuju i s pristupačnom cijenom. Ovaj model dolazi kao zamjena ranijeg SGH1 modela te sa sobom pored tehničkih poboljšanja donosi i moderniji dizajn uz istovremeno zadržavanje jedinstvenih vizualnih značajki serije.

Proizvođač u svojoj dokumentaciji navodi kako je novi model, baš kao i prethodni dizajniran tako da bi igračima ponudio visoko kvalitetno audio iskustvo. S novim SGH10 modelom, Sharkoon je dodatno optimizirao 40-milimetarske drivere te ih ugodio za posebno snažan zvuk. Jedna od odlika slušalica su svakako i odvojivi mikrofon koji je dobio novi pop filter koji će osigurati bolju glasovnu komunikaciju između tima tijekom gaminga, online sastanaka i općenito tijekom video poziva.

Skiller SGH10 slušalice dizajnirane su za udobnost – lagane su (235g), a jastučići za uši su izrađeni od tkanine koja propušta zrak. Dodatnu udobnost puža i ovjes s trakom za glavu s oprugom koji se automatski prilagođava obliku i veličini glave.

Ove slušalice jednako su pogodne kako za korisnike sa stacionarom opremom (desktop računalima, igraćim konzolama…) tako i za korisnike u pokretu koji radije koriste mobilne uređaje poput pametnih telefona. Uz slušalice isporučuju se dva seta TRRS kabela – jedan dužine 110 centimetara (za korisnike pametnih telefona i igraćih konzola) te dodatni, s dva 3,5-mm stereo priključka kojim se ukupna dužina kabela može produžiti na maksimalnih 250 centimetara kako bi Skiller SGH10 slušalice mogli koristiti i korisnici desktop računala.

Detaljne specifikacije dostupne su na službenim stranicama proizvođača. Preporučena maloprodajna cijena za naše tržište iznosi 19,99 eura.