Preuzmite aplikaciju za praćenje programa Bug Future Showa 2024

Naša aplikacija omogućava svim posjetiteljima BFS-a lako i jednostavno snalaženje u rasporedu događanja, u stvarnom vremenu i na svim uređajima

Sandro Vrbanus utorak, 6. veljače 2024. u 06:00

U četvrtak, 8. veljače, održava se najtehnološkiji spektakl u regiji, jedanaesti po redu Bug Future Show. Ponovo se okupljamo u zagrebačkom Mozaik Event Centru, gdje se očekuje nekoliko tisuća posjetitelja, a bogati program organiziran je u tri paralelna tracka.

Kako bi posjetitelji mogli u svakom trenutku odlučiti koju točku programa popratiti uživo, omogućili smo praćenje cijelog rasporeda u stvarnom vremenu u posebnoj web aplikaciji.

Ona se nalazi na adresi bfs2024.sessionize.com, a omogućava je domaći sustav za upravljanje sadržajem na konferencijama Sessionize. Aplikacija koristi tehnologiju Progressive web application (PWA), što znači da je potpuno univerzalna – možete je bez instaliranja otvoriti u pregledniku na bilo kojem modernom mobitelu, tabletu ili računalu. Kao i svaku aplikaciju PWA tipa, možete je i lako instalirati na svoj uređaj, koji ćete imati sa sobom na BFS-u.

Preuzmite mobilnu aplikaciju s programom BFS-a 2024

Unutar aplikacije ćete u stvarnom vremenu moći vidjeti što se na programu trenutačno događa, koje predavanje je u kojoj dvorani, što je sljedeće na rasporedu, a sadržaje koji vam posebno privuku pozornost možete ubaciti i u favorite kako ih ne biste propustili. Sve detaljne informacije o svakom predavanju i predavaču udaljene su samo jedan klik u intuitivnom i brzom sučelju.