U svibnju stiže peti po redu Good Game Zagreb, roka se CS:GO

U zagrebačkom klubu Boogaloo će se 27. i 28. svibnja održati ovogodišnji turnir Good Game Zagreb u Counter Strikeu: Global Offensive na kojem će se nadmetati ukupno 32 tima

Damir Radešić srijeda, 27. travnja 2022. u 09:25

Good Game Zagreb u popularnom Counter Strikeu: Global Offensive će ove godine po peti put okupiti vodeće hrvatske kompanije i dati im priliku da se u digitalnoj areni i pred publikom natječu za titulu najboljeg CS:GO tima. Valja spomenuti kako je turnir humanitarnog karaktera, pa će i ove, kao i prošlih godina kada su opremane dječje bolnice u Hrvatskoj, pobjednici odlučiti kojoj će humanitarnoj udruzi dodijeliti nagradni fond.

Uz sam turnir čiji prvi mečevi počinju već u jutarnjim satima, posjetitelje i timove očekuje mnogo dodatnog gaming i sponzorskog sadržaja, hrana i piće, kao i tulumi nakon turnirskog djela dana, a oni koji neće moći fizički prisustvovati, čitavu stvar mogu pratiti na live streamu na kanalima Good Game Globala. Po prvi puta, Good Game Zagreb će imati online dio natjecanja u tjednu prije glavnog događanja kako bi se timovi pozicionirali, a puškaranja ćemo moći pratiti na YouTubeu i Twitchu.

"S velikim zadovoljstvom pozivamo sva zainteresirana poduzeća da nam se pridruže 27. i 28.5. u Boogaloo-u na najvećem i najboljem Good Game eventu do sada. Uz team building i networking kroz gaming, organiziramo cjelodnevno zabavno iskustvo za odrasle profesionalce, a kao šećer na kraju - prikupljena sredstva doniramo u dobrotvorne svrhe", poručuje Nikola Stolnik, idejni začetnik ovog natjecanja i direktor istoimene tvrtke koja je organizator Good Game Zagreba.

Na turniru će se ukupno natjecati 32 tima, a svoje mjesto već su rezervirali Axilis, Locastic, Inceptum, FIVE, Ars Futura, Superology, A1, Infinum, Algebra, Nordeus, Serengeti, Plavi tim, Nanobit, Agency 04, 404 i Iskon. Prijave se zaprimaju ovdje, a kako poručuju organizatori, mjesta je još malo pa valja požuriti.