Sea of Thieves zaigralo impresivnih 25 milijuna igrača, dijele se zlatnici

Nakon lošeg starta, developeri Sea of Thievesa su prionuli poslu i u igru dodali čitav niz poboljšanja i novih sadržaja što je u konačnici ipak privuklo veći broj igrača

Damir Radešić srijeda, 20. listopada 2021. u 17:53

Premda smo nakon izlaska Sea of Thievesa sumnjičavo gledali na njegovu budućnost, drago nam je da su se developeri ipak trgnuli i stalnim nadogradnjama ga doveli u red. To se dakako odrazilo i na broj igrača koji je konstantno rastao, pa je ovu akcijsku avanturu otvorenog svijeta od ožujka 2018. kada je objavljena, zaigralo 25 milijuna igrača. U prigodnom priopćenju developeri kažu kako su najveći utjecaj na sve veći broj virtualnih pirata koji su po prvi put zaigrali Sea of Thieves imale Sezone predstavljene ove godine, kao i sadržaji iz Disneyeve franšize Pirates of the Caribbean koji su ubačeni u Sea of Thieves: A Pirate’s Life.

Autori nisu propustili priliku pohvaliti se ranijim izvješćem od 38 velikih novosti koje su do ožujka prošle godine uvrštene u Sea of Thieves, među kojima Megalodon, kompetitivni način igranja The Arena, magla, vatra, da spomenemo samo neke, a impresivno je da je od tada ovaj naslov dobio dodatnih 25 ovećih stavki. Uz ranije spomenute sezone i Sea of Thieves: A Pirate’s Life, igrači imaju priliku iskusiti novu priču Sunken Kingdom, nove izazove Trials and Deeds, ukrašavati posade tematskim kostimima, sakupljati ljubimce i tako redom o čemu više informacija možete potražiti ovdje, a zbog njih je Sea of Thieves zanimljiviji i bogatiji nego ikad ranije, te će zasigurno privući još širu publiku.

Kako bi proslavili ovako veliki broj igrača, developeri su organizirali prigodno darivanje, pa svi koji se u igru logiraju do 26. listopada automatski dobivaju 25.000 zlatnika i 25 Doubloonsa, a najsretniji pirat koji u tom razdoblju preda blago će biti nagrađen s čak 25 milijuna zlatnika, no za ovu nagradu valja imati sreće obzirom da će biti nasumično odabran. Sea of Thieves je besplatan za pretplatnike na Xbox Game Pass, a moguće ga je zaigrati na Xboxu Series X|S, Xboxu One, Windowsima 10 i putem Steama.