Company of Heroes 3 kreće s multiplayer pre-alpha testiranjem

Ekipa Relica nas je ugodno iznenadila najavom multiplayer pre-alphe nadolazećeg RTS-a Company of Heroes 3 koja kreće danas i imamo je priliku isprobavati do 6. prosinca

Damir Radešić utorak, 30. studenog 2021. u 12:37

Nakon što smo tijekom ljeta isprobali mali dio kampanje novog poglavlja RTS serijala Company of Heroes, red je da vidimo što nam to Relic Entertainment priprema glede multiplayera. Iako je riječ o vrlo ranoj probnoj verziji, vjerujemo kako mnogi zaljubljenici u CoH neće propusti priliku kako bi zaigrali ovo novo poglavlje koje nas vodi na sredozemna bojišta Drugog svjetskog rata, od kojih u pre-alphi imamo dostupne četiri mape. Twin Beaches je namijenjena igranju 1 na 1, dok su Pachino Farmlands, Torrente i Aere Perennius predviđene za dva tima po dva igrača.

Od raspoloživih vojski, na raspolaganju su nam po dvije bojne grupe za US Forces i Wehrmacht, točnije Airborne i Armored za američku stranu, te Breakthrough i Luftwaffe za njemačku. Ranije spomenute mape je moguće igrati solo protiv umjetne inteligencije, kooperativno protiv računala, te u PvP modu uz napomenu da je svrha ove testne verzije dobivanje što više povratnih informacija igrača kako bi autori dodatno balansirali jedinice i određene mehanike igrivosti koje su još uvijek u razvojnom stadiju.

Kako bi pristupili testiranju, igrači moraju imati (ili napraviti) aktivan korisnički račun na stranicama igre, te ga povezati s računom na Steamu obzirom da je igranje moguće isključivo putem spomenutog servisa. Za sam kraj spomenimo kako se od hardverskih zahtjeva kao minimum spominju procesori Intel i5-6600 ili AMD Ryzen 1600, 8 gigabajta memorije i grafičke kartice Nvidia 1050, odnosno Radeon 570. Kao preporuka se pak navodi Intel i7-8700k ili AMD Ryzen 3800, 16 gigabajta RAM-a, te Nvidia 1080 i Radeon 5700, a sve ostale dodatne detalje potražite na službenom webu.