CD Projekt skromno najavio izradu novog Witchera

Ekipa CD Projekta je na vlastitom webu najavila nastavak svoje hvaljene RPG franšize The Witcher sa svega par riječi, no i one su nam izmamile osmijeh na lice

Damir Radešić utorak, 22. ožujka 2022. u 14:30

Serijal The Witcher, poglavito njegov posljednji nastavak, predstavljaju obavezno štivo za ljubitelje RPG-a. Ionako velika popularnost je dodatno porasla nakon što je Netflix objavio televizijski serijal koji je do sada dobio dvije sezone i predstavio Geralta od Rivie široj javnosti, te je bilo izgledno da priča o njemu neće na tome stati.

Prema objavi CD Projekta na službenim web stranicama, novi nastavak je već u izradi, te je za njega sklopljeno višegodišnje partnerstvo s Epic Gamesom od kojih su licencirali Unreal Engine 5. Spomenuti će zamijeniti postojeći REDengine koji će im poslužiti još za ekspanziju Cyberpunka 2077, a osim same licence, Epic Games će im pružiti potrebnu pomoć u kreiranju novog otvorenog svijeta.

Nažalost, to su ujedno i sve informacije vezane za novog Witchera koji nema ni okvirno vrijeme izlaska, tako da ćemo na njega morati pričekati sigurno nekoliko godina.