Nakon teksta, videa i slika, OpenAI ima alat i za

poruka: 4
|
čitano: 1.662
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nakon teksta, videa i slika, OpenAI ima alat i za ".
14 godina
offline
Nakon teksta, videa i slika, OpenAI ima alat i za

Koliko se brzo tehnologija razvija, mozak mi ne stigne pratiti. Razumijem da su nebrojeni načini zlorabe nečijeg glasa, politička kampanja mi prvo pada na pamet, ali i dalje nisam siguran ima li smisla zakonski to uređivati. Prije ili kasnije, Kinezi ili drugi će stvoriti sličan servis i omogućiti uporabu svima. I ništa nismo napravili zakonskim zabranama ili zaključavanjem usluge za tržište.

Jedini način "borbe" protiv zloraba jest osvještavati potrebu da više ne vjerujemo svemu što čujemo ili vidimo.

 

Sve se bojim kako će industrija zabave ovo implementirati. Glumci će se dodatno obogaćivati "posuđujući" svoj glas. Samo $100k za sinkronizaciju filma. Nit oro nit kopo

 
1 0 hvala 0
14 mjeseci
offline
Re: Nakon teksta, videa i slika, OpenAI ima alat i
Servis vec postoji, eleven labs.
6 godina
offline
Nakon teksta, videa i slika, OpenAI ima alat i za

Još malo pa glumce nečeš ni trebat, platiš im par tisuća za pravo korištenja glasa i obraza i generiraš filmove i serije po tekućoj traci.

 

A da ne idemo u smjer kako se ovo sve može iskoristit za fejkanje svega i svačega, pa se ti jeb...i dokazat da ti to nisi rekao ili napravio... da me ubiješ pojma nemam kako će ovo itko ikad i ikako moć kontrolirat! To da ćeš morat ti objavit da je AI generirano mogu mačku o rep objesit, pogotovo "državnim elementima". Jedina olakotna okolonost je to da će uskoro svatko imat dostup do ovoga tako da češ se moram pomirit da je 99% objavljenog materijala i potencijalno vijest zapravo fejk na kvadrat.

 

Mislili smo da je sada teško filtrirat prave od fejk informacija, a za par godina nema boga koji će uspjet razlikovat istinu od laći!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Nakon teksta, videa i slika, OpenAI ima alat i
ima to i dobrih strana, gledano od nas ostarjelih muškardina: znam bar pet lipojka s domaćih te-ve ekrana čije bih glasove rado čuo u određenim situcijama
 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice