Mladi tehničari izradili model solarnog automobila

poruka: 2
|
čitano: 9.849
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mladi tehničari izradili model solarnog automobila".
6 godina
offline
Mladi tehničari izradili model solarnog automobila

Od prvog do četvrtog razreda OŠ nema tehničke kulture...ali zato ima vjeronauk 2h

Od petog do osmog razreda OŠ ima tehničke kulture JEDAN SAT...i vjeronauk 2h

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Mladi tehničari izradili model solarnog automo
HCMAA kaže...

Od prvog do četvrtog razreda OŠ nema tehničke kulture...ali zato ima vjeronauk 2h

Od petog do osmog razreda OŠ ima tehničke kulture JEDAN SAT...i vjeronauk 2h

 blažena vremena kad sam bio osnovnoškolac. 0 (nada, zilch) vjeronauka (osim nedjeljom u crkvi, a i to više radi društva, i to u doba kad je kolinda, sirota, imala samo jednu vrstu jogurta - NITKO, NIKAD nije pitao ili prigovarao - užasna je to bila represija, još nosim ožiljke ), svako malo tehnički, hrvatski, domaćinstvo, filmska kultura, jezici i pisma "svih naroda i narodnosti" itd. i - viđe vraga su sedam binjišah (učilo se gorski vijenac napamet, kao i hasanaginicu i svašta nešto) - danas znam svašta i malo toga mi je problem. možda matematika. jebga, nemreš sve. ovakve stvari, kao ovi klinci, bile su za zadaću, a ne incident o kojem se piše po nounama (nije bilo interneta, ni mobitela, ni televizije u bojama ... - ništa od toga nam nije trebalo). bili smo kreativniji, praktičniji, snalažljiviji, obrazovaniji, kulturniji ... a onda je, jednoga dana, došlo ovo o čemu ti pišeš. zato su ova djeca vrijedna pisanja o njima na portalima, jer su iznimka, a ne pravilo kao prije. moj djed bi znao govoriti - neće biti bolje. uvijek je bilo samo gore (uz klasik "za stare jugoslavije ..."). no mi smo naraštaj koji je ovu nakaradu od svijeta dočekao uglavnom spremno. milenijalci se neće snaći sa z-ombijima a ni oni sa svojim potomcima. klinci, dođe mi vas žao ali onda više ne. kad vi svi odete u mp3, bit ću već "nastavno pomagalo" na medicini. recikliran. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice