Svi Južnokorejci postali su mlađi za barem jednu g

poruka: 3
|
čitano: 8.282
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Svi Južnokorejci postali su mlađi za barem jednu g".
15 godina
online
Svi Južnokorejci postali su mlađi za barem jednu g

u rvackim avangardnim područjima (tipa dalmatinsko zaleđe, ismijano nebrojeno puta u djelima tomića, brešana itd. ali i javnim nastupima egzemplara otamo - posebno u saboru), otkud je i moja (falatibože) bivša supruza, datum rođenja u osobnoj je onaj koji "bi trebao biti" (izračunuje se posebnim matematičkim postupkom i zatim kao takav prijavljuje popovima i općini, radi moguće sramote), iako se dijete rodilo ranije (rekli bismo "nedonošče"). tako je ona zapravo gotovo 3 mjeseca mlađa. korejci su mila majka za naše geliptere. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.6.2023 3:05 (Ajar).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Svi Južnokorejci postali su mlađi za barem jed

prije 1940 se svako rodjenje prijavljivalo tek nakon mjesec dana, ako bi dijete pozivjelo, obzirom da je smrtnost novorodjencadi bila velika. tako se i datum rodjena birao po zelji roditelja, a ponekad bi se i zaboravio tocno koji dan je bio....

8 godina
offline
Re: Svi Južnokorejci postali su mlađi za barem jed
Po pricama, slicna praksa se rastegnula i tijekom 50-tih godina....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice