MSFS 2024 – svašta nešta, ništa konkretno

poruka: 3
|
čitano: 3.342
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSFS 2024 – svašta nešta, ništa konkretno".
6 godina
offline
MSFS 2024 – svašta nešta, ništa konkretno

Haha, dobro me nasmijao Dragin stav prema padobrancima. Kad sam se prije puno godina još bavio time, u jednom letimičnom pilotovom pogledu preko ramena prije polijetanja mogla se vidjeti točno ta neodobravajuća nevjerica. To nam je bilo vrlo zabavno.

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
MSFS 2024 – svašta nešta, ništa konkretno

iako tek naoko šeretski i ovlaš neozbiljan, napis je (nehotice?) sumirao dvije srži biti sukusa: prva je misija, vizija, posljedična krilatica i "poslovni model" mikrosofta još od balmera (kad se gejc d treći odlučio posvetiti hobiju čipiranja urbi et orbi - desno od crtice u naslovu. drugi je opaska o besmislu ornitokoptera (ili čegaligaveć) s kokpitom vijetnamskog hueya (bell uh-1?) u filmu dune, denis & denis villeneuvea, koji zapravo recenzira čitav film: razgaljujuće dirljivi i lijepi prizori (vadi u jordanu i norveško priobalje) i drastično pomanjkanje hranjivih tvari (= sadržaja). inače, normalno je nositi svašta na razvodnim kutijama tijekom prilaženja letalu: nikad ne znaš što će iznad tebe proletjeti (pterodaktilograf, krava, kolibri ...) i odlučiti baš na tebe precizno ispustiti balast ili (na nekim aerodromima) kreštanje ptičurina, koje ponekad uspije nadglasati i motore. dakle, 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2023 7:59 (Ajar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
MSFS 2024 – svašta nešta, ništa konkretno

Sažetak 2: od ekipe koja voli dati 100 dolara za avio simulator žele izvući još jednu uplatu, naravno da svi dodaci neće biti kompatibilni pa će i za odvojene avione opet platiti.

 

 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice