Meta razvija vlastiti čip isključivo za primjene v

poruka: 2
|
čitano: 2.402
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Meta razvija vlastiti čip isključivo za primjene v".
15 godina
offline
Meta razvija vlastiti čip isključivo za primjene v

Ako nije prošao VR, moža prođe AI? Meni se čini da je VR dobra ideaja, ali kad ćemo imati opremu na koji će do dobro funkcionirati, a što se tiče AI-ja, tu su vjerojatno zakasnili. Ako se nekom nešto u nekom trenutku slučajno zalomi, to ne znači da je toliko pametan da može pogađati buduće trendovi. Buduči trend se obično zalomi nekome drugome. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.5.2023 21:58 (rjakopec).
 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Meta razvija vlastiti čip isključivo za primjene v

Ne bih rekao da VR nije prošao. Samo da nije prošao kako su si oni to zamislili.

Imam Meta Quest 2 headset, kupio prije 2 mjeseca i radi jako dobro. Prije toga sam imao PSVR i u usporedbi sa tim ovo je zmaj. Radi samostalno i kao headset za PC. Čak i bez kabla, samo treba imati 5GHz  router da se spaja na njega i radi OK sa PC-em. 
No da bi to koristio za neke metaverzum pi*darije nema šanse. VR je zgodan za 30-60 minuta mahanja u nekim igrama i to je to. I iskreno ne vidim da će biti za išta osim toga koliko god dizali rezoluciju ekrana u headsetovima ili što već radili. Za nešto "ozbiljnije" prvo treba riješiti problem kretanja u VR-u. Prilično je neprirodno da stojiš, a izgleda ti kao da se krećeš. Mislim da je to poglaviti razlog zašto ljudima dolazi muka kada koriste VR...

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice