Kemičar u kući (#53): jedenje ugljikovodika

poruka: 3
|
čitano: 3.270
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kemičar u kući (#53): jedenje ugljikovodika".
15 godina
offline
Kemičar u kući (#53): jedenje ugljikovodika

crkveni mišovi odavno su bezobrazno bogati, zahvaljujući ljudskoj gluposti i državnim dotacijama a s obzirom na harangu protiv ugljikovodika i inih dinosauralija, uskoro ćemo smjeti jesti samo struju (kuhanu i iz "obnovljivih izvora") i sunčevo svjetlo. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Re: Kemičar u kući (#53): jedenje ugljikovodika
Osim likopena, još jedan dobar razlog za kuhanje rajčice je i zbog uništavanja lektina. Oni se vežu za ugljikohidrate (uključujući šečere) i takvi spojevi uništavaju crijevne resice i stvaraju propusna crijeva, zbog čega se smanjuje absorpcija hrane, a i toksini odlaze u krv, te izazivaju debljanje i razne upalne procese. Također, koliko sam vidio online, često kada ljudi izbace "nightshade" porodicu biljaka iz dijete, puno lakše dolazi do gubitka prekomjernih kilograma. (Ne znam je li ta intolerancija zbog lektina ili nećeg drugog).
 
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: Kemičar u kući (#53): jedenje ugljikovodika
Joj joj

Daj ne mlati
Ja rekoh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice