Zabranu TikToka zagovara sve više zapadnih država

poruka: 34
|
čitano: 7.269
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zabranu TikToka zagovara sve više zapadnih država ".
8 godina
offline
Re: Zabranu TikToka zagovara sve više zapadnih drž
Zaporožac kaže...

Tik tok mi je simpa s tim kratkim klipovima, zbog kojih sam se znao lijepo nasmijati (uglavnom životinje, neobične scene iz prirode , životinje ne znaju fejkati).

 Upravo to, zato ja uvijek kažem: kome smeta kad pesek zapleše lambadu na videu, taj nema srca 

memulica kaže...
Cryogenic kaže...

 

  Živi i pusti da žive, čemu hejt.

 To reci ovim 'mudracima' iz Američke Hegemonije, a ne meni.

Ne može, možeš dobit jedino kazetnu bombu u krugu par metara od tebe dok kupuješ grincajg na placu 

MAGA 

 

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
7 godina
offline
Re: Zabranu TikToka zagovara sve više zapadnih drž
Svaki put, neovisno o temi kada imamo dva tabora, u ovom slucaju US i Kinu, ako kazes nesto protiv jednoga odmah te drugi trpaju u drugi tabor. Samo crno/bijelo, a cinjenica je da postoji veliki broj nijansi sive. Tako i ovdje. Meni su Tiktok i Meta derivati jednako smece pa ne koristim nista od toga. Tehnoloski gledano to su servisi koji rade skoro pa bezprijekorno, ali kvaliteta sadrzaja je ocaj. Ako otvorim svoj biznis koji bi ovisio o tome da moji proizvodi i usluge dodju do sto veceg broja ljudi onda bih vjerojatno upogonio te servise, ali svi bi oni isli na poseban uredjaj koji bi se koristio samo za PR preko drustvenih mreza.

Kad smo kod zabrana, ili brani sve ili nista.
Na kraju ova izjava da ako je Kina zabranila US drustvene mreze da onda reciprocno treba braniti Tiktok drzi vodu onda i samo onda da se Tiktok zabrani samo u US, ali to se sto “solidarno” tjera ostale zemlje tipa EU da ga brane je cisto licemjerstvo.
 
4 0 hvala 1
8 godina
offline
Re: Zabranu TikToka zagovara sve više zapadnih drž
A gle Ameri su nam dali globalizam . Evo povukli se pa biti prave probleme ,samo zato jer Ameri odustaju od svjetskog policajca , jebe ih kina.
9 godina
offline
Zabranu TikToka zagovara sve više zapadnih država

Zasto branit,gasit ili neznam sta? Jednim djelom treba tiktoku,instagramu,onlyfans-u i ostalima zahvalit, malo malo neki trend di "influenser" skace sa zgrade,reze vene, skace pod auto itd... Prirodni poredak, filtracija(manje pametnih)...

 

Ja volim upalit Reddit, pokupit 300-400 karme na nekom nepovezanom komentaru na /r random, isto tako netko voli upalit OnlyF vidit dobro dupe, ili na tiktoku/instagramu vidit kako je "kul" lansirat Ladu sa zgrade sa sobom u autu 

 

Tiktok ne koristim, ali Insta rado otvorim i nasmijem se na par reelsa s obzirom da mi gologuze ne plesu tamo  

 

Ic protiv koje kakvih drustvenih mreza, uvodit zabrane je borba s vjetrenjacama s obzirom da VPN kao "osnovna zastita", postoji..

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2024 6:52 (Hazzard From da Hood).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice