Milijarder Elon Musk izviždan na turniru Valorant Champions 2023

Poznato lice u publici Valorant Championsa 2023 nije dočekano s uobičajenim ovacijama i pljeskom, već negodovanjem i skandiranjem iz stotina grla da vrati Twitter

Damir Radešić ponedjeljak, 28. kolovoza 2023. u 11:10

Tijekom vikenda je održan veliki turnir Valorant Champions 2023 koji bi bio zanimljiv samo igračima koji prate Valorant i sve što se oko njega događa, no pojava poznatog lica u publici nije mogla proći nezapaženo i za širu javnost. Tim više što je riječ o Elonu Musku, kontroverznom milijarderu koji je svojim petljanjem u sve i sva, akvizicijom Twittera i potpuno novim izgledom i promjenom imena u X, uspio srušiti vrijednost ove tvrtke za čak dvije trećine od kada njome upravlja.

Kako je vidljivo na snimci streama velikog finala između kanadskog tima Evil Geniuses i singapurskog Paper Rexa koja za divno čudo još uvijek nije skinuta s Twittera, odnosno X-a, kamera je u jednom trenutku fokusirala Muska u publici što je ostatak tamo prisutnih popratio s glasnim negodovanjem.

Početak nove runde je ponovo vratio fokus na sam Valorant i odmjeravanje snaga, no u pozadini se moglo čuti skandiranje "Bring back Twitter". Sumnjamo da ga je to previše dirnulo, ima on i većih briga, no zorno pokazuje mišljenje javnosti o redizajnu dobro uhodanog servisa kojeg su koristili milijuni.

U svakom slučaju, snimka je od jučer pogledana preko devet milijuna puta, a ekipi Evil Geniuses čestitke na osvojenom turniru s kojeg idu kući bogatiji za ravno milijun dolara koliko je iznosila nagrada za prvo mjesto.