Tickeron - pregled financijskih tržišta za početnike i stručnjake u trgovini dionicama

Riječ je o još jednoj od aplikacija i platformi koje se specijaliziraju za praćenje financijskih tržišta, a osim što nudi pregled vijesti, postavlja se i kao potencijalno koristan alat za pronalazak dobrih prilika za ulaganje u dionice i moguću zaradu…

Matija Gračanin srijeda, 13. prosinca 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Tickeron 
Namjena Pregled novosti i analiza financijskog tržišta
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Beplatan

Tickeron se na prvi pogled ni po čemu nije posebno drugačija platforma putem koje se mogu pratiti financijska tržišta, no ističe se ažurnim pregledom novosti iz svijeta financija i burzi te moguće korisnim alatima onda kada se želi pronaći, analizirati i donijeti odluka o ulaganjima u dionice, ETF-ove i druge instrumente te tržišta.

Doduše, ono što Tickeron ipak  čini ponešto drukčijim činjenica je da nudi robote temeljene na umjetnoj inteligenciji uz čiju se pomoć može stvoriti vlastita investicijska strategija koja se temelji na više od stotinjak prokušanih algoritama te primanje signala za kupnju ili prodaju.

S druge strane, ova platforma nudi jednostavan pregled financijskih tržišta uz solidno riješeno pretraživanje pa svatko vrlo brzo može pronaći, a onda i pratiti, tržište dionica i tvrtke od interesa u koje bi se moglo potencijalno ulagati. Pritom su dostupni svi oni alati koji olakšavaju upravo takve odluče.

Od pregleda ključnih podatka, preko pregleda raznih grafikona i izvješća do projekcija i drugih elemenata. Dakako tu je i čitav niz drugih stvarčica i detalja zbog kojih se ova aplikacija nameće kao obavezna oprema za sve one koji se bave investiranjem i trgovanjem na financijskim tržištima, od početnika pa sve do onih koji u tome već imaju iskustva.