ReScribe - olakšava praćenje i upravljanje pretplatama kroz zgodno osmišljeno sučelje

Plaćanje pretplate za različite usluge već je odavno sasvim uobičajeno, a to je otvorilo prostor za specifično namijenjene aplikacije baš kao što je to ReScribe. Riječ je o zgodno osmišljenom rješenju koje olakšava upravljanje raznim pretplatama okupljenih na jednom mjestu…

Matija Gračanin srijeda, 7. veljače 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv ReScribe
Namjena Praćenje pretplata za razne servise na jednom mjestu
Android Google Play / AppGallery
iOS App Store
Cijena Besplatan

Danas malo tko ne plaća pretplatu, bilo da se plaća pretplata na neki od popularnih streaming servisa, usluga u oblaku, najamninu, komunikacijskih usluga, javni prijevoz ili nešto treće, a u poplavi svih tih pretplata i mjesečnih obaveza, ponekad se može jednostavno izgubiti. Tu nastupa ReScribe.

Jednostavno rečeno, to je aplikacija koja omogućava da se na jednom mjestu doda sve za što se plaća pretplata, a onda se time upravlja. Konkretnije, moguće je dobiti upozorenja kada je vrijeme da se pretplata obnovi i nešto plati, a onda je moguće dobiti i pregled troškova.

Na taj se način može dobiti i vizualni pregled kroz koji je lako ustanoviti koliko se novca izdvaja za razne servise i usluga, onda možda lakše donijeti odluku o prestanku plaćanja pretplate za one usluge koje jednostavno više nisu potrebne.

Sam ReScribe se može pohvaliti zgodno osmišljenim sučeljem, a premda ne nudi neke posebno napredne mogućnosti, dodavanja pretplata koje se želi pratiti vrlo je jednostavno (samo se izabere neka od već definiranih usluga). Naravno, usluge je moguće dodavati i ručno, a svakako je zgodno i to što se može zatražiti da se neka usluga doda u već definirane pretplatne servise.

Pri dodavanju usluga, potrebno je popuniti i odgovarajuće parametre i to korak po korak, a pritom se dodaje i podatak o tome na koji se način plaća za pretplatu (za svaku je moguće definirati drugu karticu ili metodu plaćanja). Tu su još i neki drugi detalji, a na umu valja imati da je za sve mogućnosti potrebno otvoriti korisnički račun kao i to da je aplikacija, barem zasad, posve besplatna.