ML Manager - alat namijenjen Android telefonima za izvlačenje i dijeljenje APK datoteka

ML Manager je jedna od relativno poznatih aplikacija za Android telefone koja omogućava da se na vrlo jednostavan način izvuče i onda podijeli APK datoteka instaliranih aplikacija. Izgleda dobro, lako ju je koristiti, a nudi i neke dodatne zanimljive mogućnosti…

Matija Gračanin četvrtak, 7. rujna 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv ML Manager 
Namjena Aplikacija za izvlačenje APK datoteka
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan / 3,72 eur (Pro)

APK datoteke su instalacijske datoteke za aplikacije na Android platformi i obično se upravo kroz preuzimanje i instalaciju tih datoteka može zaobići korištenje službene i druge popularne trgovine aplikacijama. ML Manager je jedan od najpoznatijih alata koji se specijalizira upravo za izvlačenje APK datoteka.

Čitavu je stvar vrlo jednostavno koristiti, a nakon instalacije i pokretanja, prikazat će se sve dostupne instalirane aplikacije. Za svaku je dostupno nekoliko opcija pri čemu su najvažnije dvije i to Extract čime se pokreće proces izvlačenja APK datoteka, te Share APK kojom se izravno može podijeliti APK s drugima.

Osim toga, tu je još mogućnost deinstalacije te upoloada APK datoteke na APKMirror. Potonje je vjerojatno najpoznatija stranica putem koje se mogu slobodno preuzimati APK datoteke za instalaciju aplikacija. Zgodan detalj i jedna od dodatnih mogućnosti ML Manager jest sposobnost izvlačenja APK datoteka u slijedu i za više aplikacija (Batch mode), a tu je i mogućnost izvlačenja APK datoteka sistemskih aplikacija.

Aplikacije je moguće označiti i kao favorite kako bi im se kasnije lakše pristupalo, a ako se želi na raspolaganju imati i dodatne mogućnosti kao što je opcija deinstalacije sistemskih aplikacija (telefone mora biti rutan) te neke druge za koje telefone također pretežito mora biti rutan, onda valja potražiti inačicu Pro koja stoji 3,27 eura.