Inure App Manager - dobro opremljen mobilni alat za upravljanje aplikacijama na Android telefonima

Ugrađena mogućnost upravljanja aplikacijama na Android telefonima mogla bi itekako biti bolje riješena, pa je za više mogućnosti potrebno potražiti i za to specijalizirane aplikacije. Ova se uspjela nametnuti kao jedna od ponajboljih i to s dobrim razlogom…

Matija Gračanin srijeda, 25. listopada 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Inure App Manager
Namjena Upravljanje aplikacijama na Android telefonima
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan / 7,99 eur

Inure App Manager prilično je dobro osmišljen mobilni alat koji se nameće kao ponajbolje rješenje za upravljanje aplikacijama na Android telefonima, a osim što nudi mogućnosti kakve bi se i mogle očekivati od alata ovoga tipa, tu su i brojne druge stvarčice zbog kojih je ubrzo stekao vjerne poklonike.

Odmah je po instalaciji prvo potrebno prihvatiti uvjete korištenja, a onda dodijeliti odgovarajuće dozvole kako bi aplikacija mogla funkcionirati, a tu je zgodno primijetiti da nudi i podršku za alternativni API kroz koji se izvode određene radnje, Shizuku Mode, što će posebno biti korisno za one koji ne žele rootati telefon, a ipak bi koristili određene dodatne funkcije.

Naravno, uz rootanje telefone se dobiva i viša razina fleksibilnosti i mogućnosti, ali samo rootanje nije potrebno da bi se sama aplikacija koristila. Nakon dodjele dozvola, prikazat će se jednostavno sučelje s nizom osnovnih funkcija. Pritom na umu treba imati da je odmah po aktivaciji dostupno puno izdanje koje se može koristiti 15 dana, a nakon toga valja platiti 8 eura ili nastaviti koristiti vrlo limitirano besplatno izdanje.

No, što Inure App Manager uopće može? Uz klasičan pregled instaliranih aplikacija, tu opća mogućnost upravljanja aplikacijama (čak ih je moguće deinstalirati više odjednom kroz značajku Batch), tu je statistički pregled korištenja aplikacija i drugih podataka, pregled dozvola dodijeljenih aplikacijama i štošta drugo. Štoviše, Inure App Manager nudi i neke neočekivane mogućnosti.

Tako je tu ugrađeni emulator terminala, pregled podataka sa senzora, podrška za reprodukciju glazbe, preglednik multimedije i fontova, zatim mogućnost uređivanje tekstualnih datoteka, upravljanje bilješkama i još mnogo toga. Ukratko, vrijedi je probati.