Juky - omogućava glasanje koja će se pjesma iduća reproducirati na Spotifyju

Riječ je o aplikaciji koja je namijenjena korištenju uz Spotify, a zapravo omogućava da se na zabavama i druženjima svima omogući da jednostavno glasuju koja će se pjesma iduća reproducirati i tako razriješi muke i dileme onoga koji je zadužen za puštanje glazbe na zabavama…

Matija Gračanin ponedjeljak, 25. prosinca 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Juky 
Namjena Društvene playliste za zabave
Android Google Play
iOS Nema (uskoro)
Cijena Beplatan / 6,49 eura jednokratno

Na zabavama i druženjima prijatelja uobičajeno da je netko zadužen za odabir i puštanje glazbe preuzimajući ulogu DJ-a, a kako je dobro poznato da je teško zadovoljiti svačije ukuse, nastala je i ova aplikacija koja omogućava svima da glasuju koja će se pjesma iduća reproducirati.

Drugi riječima, Juky je kolaborativna glazbena kutija koja se oslanja na servis Spotify i omogućava da se jednostavno napravi grupa u koju će se pozivati sudionike kroz poveznicu, posebno generirani kod ili skeniranje QR koda, a onda svi sudionici mogu glasati za sljedeću pjesmu u nizu.

Moguće je pretraživati čitavi glazbeni katalog Spotifyja, a onda svatko od članova grupe može lako glasati za iduću pjesmu. Na umu valja imati da aplikacija radi samo ako se ima Premium pretplata za Spotify, ali se sam Juky može koristiti besplatno.

Doduše, besplatna varijanta ima i ograničenja pa je tako moguće napraviti  do 10 grupa (zabava) te u  svaku dodati do 15 članova Dakako, tu su i oglasi, a svih se tih ograničenja može riješiti tako da se kupi izdanje Premium koje jednokratno stoji 6,49 eura ili da se plaća mjesečna pretplata koja stoji 1,69 eura.