Logitech predstavio POWERED 3-in-1 Dock za bežično punjenje Appleovih uređaja

Logitech je predstavio POWERED 3-IN-1 Dock koji služi za bežično punjenje Appleovih i mobilnih uređaja – AirPodsa, iPhonea i Apple Watcha

Stjepan Bilić ponedjeljak, 16. ožujka 2020. u 06:00

Logitech je u svoju ponudu dodao novi uređaj – POWERED 3-IN-1 Dock. Riječ je o punjaču mobilnih uređaja koji je prvenstveno namijenjen korisnicima Apple mobilnih uređaja. Točnije, iPhonea, AirPodsa i Apple Watcha.

Sve navedene uređaje POWERED 3-IN-1 Dock može puniti istovremeno i to čini bežično. Dovoljno je navedene uređaje položiti na za njih predviđeno mjesto i automatski kreće punjenje njihovih baterija. Dok su AirPods slušalice polegnute, iPhone i Apple Watch postavljeni su uspravno kako bi korisnik i tijekom njihovog punjenja imao na oku njihove zaslone i sadržaj na njima.

Logitech posebno napominje kako je za vrijeme punjenja moguće koristiti iPhone za video pozive putem FaceTimea, slušanje glazbe, gledanje filmova i drugo, a sve zbog uspravnog postolja. POWERED 3-IN-1 Dock ima ugrađene zaštitu od pregrijavanja te od prepunjavanja baterije. Također kada se na području za punjenje nađu neprikladni predmeti poput kovanica ili ključeva, punjač se automatski isključuje i treptajućim svjetlom upozorava korisnika.

Logitech je posebno vodio računa oko sigurnosti pa je POWERED 3-IN-1 Dock prošao kroz stotinjak različitih testova od strane nezavisnih laboratorija prije nego što je dobio Qi certifikat. Osim za punjene Apple uređaja, može se koristi i za punjenje i uređaja drugih proizvođača koji su kompatibilni s Qi standardom. Službeno su podržani Samsung, Google i LG.

Dio koji se koristi za punjenje AirPodsa te iPhonea odlikuje se 10W punjenjem, a dio predviđen za punjenje Apple Watcha 5W punjenjem. Dimenzije uređaja su 236 x 117 x 101 milimetara, a masa 600 grama. POWERED 3-IN-1 Dock dostupan je u bijeloj i crnoj boji. Detaljne specifikacije dostupne su na stranicama proizvođača. Preporučena cijena je 129,99 USD.