Noctua NA-FH1 novi je 8-kanalni hub za pokretanje

poruka: 4
|
čitano: 3.610
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Noctua NA-FH1 novi je 8-kanalni hub za pokretanje ".
6 godina
offline
Noctua NA-FH1 novi je 8-kanalni hub za pokretanje

"omogućuje istovremeno pokretanje i upravljanje s do osam PWM ventilatora putem jednog priključka na matičnoj ploči" Ne razumjem iz ove rečenice (jer piše istovremeno i ne odvojeno) dali će ovo doista radit kao HUb tako da svaki od ventilatora možeš odvojeno kontrolirat ili je u biti ovo samo fensi splitter, jer ako je ovo drugo onda je bezveze jer postoji puno jeftinijih riješenja. Ja ih imam 4 i za svih 4 ima odvojeni ulaz na matičnoj tako da svakog mogu posebno kontrolirat i napravit odvojene planove koliko brzo se vrte glede na temperaturu što mi je korisno jer nisu svi istog promjera. Iako na moje Fractalovo kučište u teoriji mogu ugurat max 8 ventilatora iskreno ne vidim nikakvu potrebu za tim. Jednom sam to čak i testirao jer imam par starih ventilatora ali razlika u temperaturi je bila cca 1-2 stupnja, ali buka 8 ventilatora je previše, iako su svi sami po sebi tihi i vrtili su se na niskim rpm ali kad ih je 8 čuješ ih, pogotovo kad na to dodaš još jedan na PSU, dva na CPU, dva na GPU.... zato mi se čini da su 4 kvalitetnija (dva upuhuju i dva izpuhuju zrak) nekakva zlatna sredina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2023 15:51 (nikonja).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Noctua NA-FH1 novi je 8-kanalni hub za pokreta
Hub hub ili hub switch...Nikonjino sistemsko pitanje glasi.
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.5.2023 18:33 (DarthMarkus).
10 godina
online
Noctua NA-FH1 novi je 8-kanalni hub za pokretanje

Prema tvrdnjama austrijskog proizvođača hardvera, NA-FH1 vrlo je fleksibilan i prikladan za stolna računala, ponajviše zahvaljujući podršci za 12 i 5-vatne ventilatore s 4-pinskim PWM i 3-pinskim konektorima.

 

voltne, ne vatne

 
4 0 hvala 0
16 godina
offline
Noctua NA-FH1 novi je 8-kanalni hub za pokretanje

običan splitter za 35e, svasta, ali pise Noctua 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice