Otkriveno kako je telefonski broj novinara The Atl

poruka: 8
|
čitano: 1.682
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkriveno kako je telefonski broj novinara The Atl".
17 godina

I dan danas se zgrazam kad mi se racunalo pravi pametno i radi ono sto ono misli da ja zelim, umjesto onoga sto sam mu dao da napravi.

Pa mi tako windowsi jos od Viste prebacuju fokus kako im se hoce, word mi nonstop kenja po formatiranju, bez obzira na postavke, a Acrobat Reader ima ideju da me u bilo kojoj kombinaciji zaista interesira sto njihov AI misli da moze s mojim dokumentom.

Biti ce to sretan dan, kad jednom odem u penziju (ili kad umrem).

Gledam te!

6 1 hvala 2
11 godina
Re: Otkriveno kako je telefonski broj novinara The
Veliki Brat kaže...

a Acrobat Reader ima ideju da me u bilo kojoj kombinaciji zaista interesira sto njihov AI misli da moze s mojim dokumentom.

Ja također još uvijek furam Adobe Reader, odnosno po novom Adobe Acrobat Reader, jer si mislim - ipak je to Adobe, oni su smislili PDF, oni ga mogu najbolje i najoptimalnije renderirati. I onda otvorim malo veći PDF, svako malo nešto zašteka, iskače hrpa popupova za njihove alate, najgori je taj AI, pa reklama za njihov cloud, pa ovo, pa ono... Dizajn mijenjaju svake 2 godine, npr. sad je po defaultu kazalo na desnoj strani, a prije je bilo na lijevoj. Foxit je nešto bolji, fluidniji, ali ne sviđa mi se u potpunosti niti njegov dizajn. Sumatru sam probao par puta zbog njenog minimalizna. Tako-tako. Preko Browsera isto ne baš sjajno iskustvo. Na žalost, nema nekog najboljeg preglednika, pa kombiniram sve od navedenog.

16 godina

Meni je ovo objašnjenje uvjerljivo kao i ona koja daju na hitnoj da su se poskliznuli u kadi pa im je kad su pali nešto sasvim slučajno uletilo i ne ide van samo ....

Sreća pa je danas za vlastitu glupost najlakše okriviti tehnologiju, a skoro bih se okladio da će takvih objašnjenja biti još obzirom kakva se ekipa tamo okupila

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
MatB kaže...

Meni je ovo objašnjenje uvjerljivo kao i ona koja daju na hitnoj da su se poskliznuli u kadi pa im je kad su pali nešto sasvim slučajno uletilo i ne ide van samo ....

Sreća pa je danas za vlastitu glupost najlakše okriviti tehnologiju, a skoro bih se okladio da će takvih objašnjenja biti još obzirom kakva se ekipa tamo okupila

(tako i meni na poslu korisnici uvijek imaju sličnu skužu: samo se, nisam ja ništa dirao...)

7 godina
Punti kaže...
MatB kaže...

(tako i meni na poslu korisnici uvijek imaju sličnu skužu: samo se, nisam ja ništa dirao...)

Al se očekivalo išta dugo, pa nemogu ispat oni nesposobni debili... mene samo zanima koliko su platili Applu da šute 

16 godina

koliko su im kapitala u ovih par dana izbrisali trebali bi vrištati na sav glas, a ne šutjeti

7 godina
MatB kaže...

koliko su im kapitala u ovih par dana izbrisali trebali bi vrištati na sav glas, a ne šutjeti

Baš zato me i zanima šta su im dali da šute? Neko je mora debelu tubu vazelina stisnit 

17 godina

Savjetnik - za - nacionalnu - sigurnost😁😁😁😁 Treba to polako pročitati, da sjedne. I baš taj stvara grupu na nekom app-u i dodaje novinara. Nikakav specijalni zatvoreni softver, uz kontrolu tko i gdje instalira... Kakvo god tumačenje dali, idiotski, amaterski fail.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:07 (UniqueBug).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice