Heynote - bilješke s podsjetnicima koje se automatski pojavljuju na pozadinskoj slici

Riječ je o aplikaciji koja omogućava jednostavno stvaranje i upravljanje bilješkama, no čitav koncept čini pomalo drukčijim. Naime, bilješke će se pojaviti na wallpaperu i tako osigurati da ih se uoči na vrijeme…

Matija Gračanin srijeda, 3. srpnja 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Heynote 
Namjena Nešto drukčiji pristup bilješkama i podsjetnicima
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan / 1,99 eur (Premium)

Svi oni koji u današnjem užurbanom svijetu nerijetko zaborave na neki zadatak, obavezi ili nešto drugo, a već koriste aplikacije koje omogućuju stvaranje bilježaka i podsjetnika, svakako bi trebali probati Heynote, aplikaciju koja nudi ponešto drukčiji pristup bilješkama i podsjetnicima.

Naime, premda je u suštini riječ o klasičnoj aplikaciji za stvaranje bilježaka i popisa s opcijom da se namjeste podsjetnici, umjesto da ih se prikazuje kroz uobičajene notifikacije, one će se zapravo pojaviti onda kada je potrebno izravno na pozadinskoj slici i to i na početnom zaslonu i onom koji se prikazuje kad je telefon zaključan.

Pritom je moguće namjestiti i gdje će se bilješke pojaviti (njihovu poziciju), zatim odabrati vrsti slova i boju, razinu transparentnosti i drugo. U svakome je trenutku moguće resetirati pozadinsku sliku na zadano stanje, a tu je i pretpregled uživo čime se olakšava prilagođavanje samih bilježaka.

Dakako, tu su i brojne druge mogućnosti, a njih ima još i više ako se odluči platiti izdanje Premium. U tom su izdanu oglasi isključeni, tu je mogućnost dodavanja grafičkih elemenata na pozadinske slike te štošta drugo. Cijena izdanja Premium ove zanimljive aplikacije? 1,99 eura s time da je moguće pogledati oglas ako se želi iskušati to izdanje na jedan dan.