Prvo 100% digitalno osiguranje ima ponudu za električna vozila

LAQO osiguranje pripremilo je ljetnu akciju koja traje do 19. srpnja, a kojom možete ostvariti popuste u iznosu do 200 kuna

LAQO četvrtak, 15. srpnja 2021. u 06:00

LAQO osiguranje, prvo 100% digitalno osiguranje, u posljednje vrijeme posebno oduševljava svojom ponudom. Osim što na jednostavan, brz i pametan način nudi ugovaranje auto osiguranja, LAQO trenutno ima nekoliko pogodnosti kojima možete uštedjeti svoje vrijeme i novac.

Za sve kupce LAQO osiguranje pripremilo je ljetnu akciju koja traje do 19. srpnja. Pri kupnji auto osiguranja ostvaruje se popust od 100 kuna upisivanjem koda PAVLE100 prilikom plaćanja. Dodatan benefit uz ugovaranje Obveznog osiguranja je i 20% popusta na Kasko osiguranje. Sve to možete napraviti vrlo jednostavno na web stranici, u roku manje od minute. Kako bi cijeli proces i dalje bio potpuno jednostavan, savjetujemo vam da preuzmete LAQO mobilnu aplikaciju i sve police, informacije i važne dokumente imate uvijek nadohvat ruke.

Za one koji su vlasnici električnog vozila, LAQO ima još sjajnih vijesti. Svi koji imaju električni automobil, a do 19. srpnja ugovore policu auto osiguranja vozila, upisivanjem koda PAVLE200 ostvaruju popust u iznosu od 200 kuna. Svi znamo da su električna vozila sve snažnije zastupljena u ukupnoj svjetskoj prodaji automobila, a sve su popularnija i u Hrvatskoj. Podaci Centra za vozila Hrvatske pokazuju da je električnih osobnih vozila na domaćem tržištu 2020. bilo preko 1.300. Stoga, ako ste i vi jedan od ponosnih vlasnika električnog automobila, ne propustite ovu super akciju.

Posjetite službenu web stranicu LAQO osiguranja i ostvarite popuste