Održan HAKOM-ov 10. Dan tržišta elektroničkih komu

poruka: 2
|
čitano: 3.352
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Održan HAKOM-ov 10. Dan tržišta elektroničkih komu".
15 godina
offline
Održan HAKOM-ov 10. Dan tržišta elektroničkih komu

Konferencija traje četiri tjedna. U Dubaiu. Najveći je problem kako se ne udebljati!

 
0 0 hvala 0
15 godina
suspendiran
offline
Održan HAKOM-ov 10. Dan tržišta elektroničkih komu

još jedan dernek i prigoda dijeliti kravate i penkale dok promoviraju telekome.. umjesto da odgovore (na nepostojeće pitanje, nepostojećih 'novinara'..) kako je moguće tumačenje regulatora o promjeni ugovornih uvjeta-cijene jednostrano od strane operatera bez prava na neškodljiv raskid? vrlo maštovito tumačenje i problem što nemamo neku višu instituciju kao u slučaju pošte (žuti papirći 4,5kn..).. odnosno to opravdavaju da je operater početkom godine najavio moguću promjenu cijene.. ignoriraju da korisnik ima pravo upravo kad do promjene dođe, kako je to pravo nestalo? ukinuto ponudom pola godine ranije s time da će možda promijeniti cijnu? i to tad ukida pravo korisnika da kad do promjene dođe ima pravo raskida? .. ili još bolje ne pravo raskida nego pozivanje na postojeći-važeći ugovor i cjenik koji je time ugovoren do isteka ugovornog roka? onako, hakom tumači zakon da ni ugovor nije nešto važno.. dok ne posotji netko iznad pa da može reći drugačije ili dok opozicija u saboru šuti na tu temu...

 

edit: ... iz srodne teme, rtv-hrt..

sud, ustavni sud itd.. tj dok u saboru o hrt-u postoje teme pa se eto i ovako to sudski riješi, za telekome tog nema, politički neutralno no dok to netko politički ne pogura do tad neće ni biti drugačijeg tumačenja, recimo ustavnog ili višeg suda ili običnog.. + btw isti odvjetnički uredi kao hanžek su još tu i drmaju scenom..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2023 15:24 (ihush).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice