eSimpa – nova tarifa na bonove s kontrolom troškov

poruka: 3
|
čitano: 12.010
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "eSimpa – nova tarifa na bonove s kontrolom troškov".
12 godina
protjeran
offline
eSimpa – nova tarifa na bonove s kontrolom troškov

A cemu sve to? eSimpa opcije su prakticki identicne kao Simpa opcije (istih naziva: XS, S, M, L, XL) u kojima su prakticki identicne u lipu opcije (iako fali XS u ovim novima, kao i XL). Razlike su sitne, kao sto su i par kuna vece naknade, pa prosjecnom korisniku dolazi na isto.

 

Uz sve to, na Simpa L imam popust na Deezer i HBO (iako ih ne koristim, ukucani ponekad pa ajd nek stoji) s popustom, a kod eSimpe se to nigdje ne spominje. Inace, kakva korist od svih tih silnih gigabajta, evo gledam moja statistika:

 

- Simpa L: 21 GB

- Deezer: 1,9 GB

- HBO: 0 (potroseno)

- Internet - preostali promet: 49 GB

 

Dakle imam na raspolaganju 49 GB samo radi nadoplata direktno putem Moj Telekom appa, uz Deezer i HBO dolazi 1GB mjesecno, uz Simpa L jos 10. Kakva korist do svega toga?! Kad odviknem obitelj od HBO-a (cim postane "Max") i sredim malo kucnu arhivu MP3ja, odlaze Deezer i HBO, a onda i L nema vise svoj smisao... imho, najbolje bi bilo iskljuciti bilo kakve opcije, mjesecno doplatiti neki iznos i s vremenom se akumulira promet, ako ne gledas Jubito, TikToke i ostala s-anja putem 4/5G imat ces dovoljno za svu komunikaciju Telegramom/Viberom/Whatsappom, poziva ionako imam skoro 0 min mjesecno.

 

Mobilne tarife su najveca pljacka ikad, od Zmaje je cijena samo rasla, a sve ostalo je stagniralo, prodavaonica magle.

 
5 0 hvala 0
13 godina
offline
eSimpa – nova tarifa na bonove s kontrolom troškov

Korisnicima koji zaborave kupiti opciju, a trenutna im se deaktivira iz razloga što, primjerice, nemaju dovoljan iznos na računu za aktivaciju nove opcije, korištenje podatkovnog prometa bit će privremeno stopirano kako ne bi nastali dodatni troškovi jer se podatkovni promet počeo koristiti po osnovnoj tarifi. Pritom će korisnici o ovoj dodatnoj zaštitnoj korisničkoj mjeri biti obavješteni odmah čim se ona provede.

HT se reklamira kao jedini operater koji ima ovo, ali Tele2 je još 2019. godine uveo osnovnu tarifu s blokiranjem surfanja koja se automatski aktivira po isteku tarife. Ne znam ima li je još uvijek u ponudi, ali sjećam se da se meni jednom aktivirala, pa sam morao poslati neku ključnu riječ da se aktivira osnovna s omogućenim surfanjem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.5.2023 12:45 (Marko :D).
 
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Re: eSimpa – nova tarifa na bonove s kontrolom tro
Razlika između eSimpe i Simpe je u tome što Simpa naplaćuje uspostavu poziva osim ako se ne aktivira opcija za to, ali onda cijena postaje maltene ista kao na eSimpa. Mada je meni najjeftinije uzeti samo internet i to je to.
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice