Hard disk 2TB

poruka: 33
|
čitano: 13.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
Re: Hard disk 2TB
Sanimarine kaže...

Ajde nađi mi gdje sam ja išta pitala o snimanju sa dvb rec na usb????

 -upravo u tome je problem, prvih nekoliko postova uopće ne navedeš konkretno da je to dvd-rec.. tek kasnije (u lošem citatu-editu) navedeš konkretan uređaj, philips.. i tek tad je jasno na što misliš mada je tebi sve jasno.

-zatim, govoriš u dvb-t prijemniku, koji služi tome, .. većina prijemnika ima mogućnost snimanja, usb itd.. i postavljaš pitanje bi li ti radio 2TB disk.. na što je odovor, da, vjerojatno na dvb-t-u, ne na rekorderu osim ako imaš sreće pa da je sata+ noviji i da nije onemogućeno čisto bios-firmwareom, jer to nije računalo, nije mbo-bios nego uređaj + u to vrijeme se koristio PATA (ne SATA) kontroler-port.. i praktički su na tržištu posljednji diskovi na pata bili 160-200gb.. dok u manualu navode dva modela za taj dvd-rec od 160 i 250gb.. pri čemu mogu biti pata ili sata + ograničeno.

-kao što manual kaže, ne može koristiti usb na dvd-rekorderu za snimanje, možeš samo za playanje i kopiranje + ograničenja kao hdcp (na analognom macrovizija)... jer to je naprosto takva industrija-biz i renomirani brandovi koji postavljaju standarde (kao philips i sony) to rade dok neki noname uređaj može ignorirati zaštite-zabrane i dozvoliti snimanje-kopiranje i sl. .. nije da se nešto ne bi moglo nego je onemogućeno (namjreno) ... dok noviji dvbt prijemnici s PVRom u pravilu imaju enkripciju-ključ i možeš samo naj njima gledati ono što je snimljeno (ili nekako zaobići zaštitu)..

 

-prolistaj postove, što si napisala od podataka, kad konkretno navedeš-objasniš da misliš na dvd-rec-philips.. to tad je tebi sve jasno i pišeš analogno-digitalno itd.. pri čemu nitko ne može pogoditi na što misliš dok to ne navedeš.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
3 godine
neaktivan
offline
Hard disk 2TB

Opet ti o recorderu, aj, molim te, kad budem i ako budem u situaciji pitati o mediju snimanja, molim te, zaobiđi me...Ti odgovaraš sebi, ne meni.

 
2 0 hvala 1
15 godina
offline
Re: Hard disk 2TB

-zaobišao.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice